nlc.hu
Aktuális

Holdampf Linda Gabriela Spanic mellvillantásáról

Hibásnak érzi magát Holdampf Linda Gabriela Spanic mellvillantásáért

Megszólalt a Dancing with the Stars stylist-ja a ruhabakiról.

Holdampf Lindát többek között Gabriela Spanic mellvillantásáról is faggatták a Blikk Címlapsztorija legújabb epizódjában (a videóban 29:50 perctől). “Te vagy a hibás, mondjuk ki?” – kérdezett rá a műsorvezető, Marczali László.

Megmondom őszintén, igen. Nyilvánvalóan én felelek a ruhákért, ez nyilvánvalóan a stylist hibája” – vallotta be Holdampf Linda, aki a villantás utáni első reakciójáról is mesélt: “Megláttam és üvöltöttem“.

Holdampf Linda

Holdampf Linda felelősnek érzi magát a villantásért – Forrás: Life TV / Bréking! – videó

A másik meghívott vendég, Ábel Anita is megszólalt a témában. Elsőként azt emelte ki, hogy a Spanic mellett álló zsűritagok mennyire profin kezelték az egész helyzetet, majd pedig arról beszélt, hogy manapság egy villantáson már nem kellene felháborodnunk.

Könyörgöm, 2022 van. Lehet itt felháborodni, na de konkrétan, bekapcsolsz bármilyen műsort, tévét, filmet nézel, bekapcsolod a YouTube-ot, tehát a gyerekek nem ettől (mutatva Spanic mellvillantós fotójára – szerk.) fognak rossz útra térni. Ne legyünk már ennyire prűdek! Nyilván egy rém kellemetlen dolog mindenkinek, elsősorban a stylistnak, aki ugye öltözteti. (…) Akkor Majka bimbóján miért nem háborodunk föl? (…) Tehát nem az volt, hogy kijött, leesett róla a ruha és anyaszült meztelenül tárogatott. (…) Én ettől az ál-felháborodástól rosszul vagyok” – fakadt ki Ábel Anita.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top