nlc.hu
Aktuális
Meghalt a család babája, majd összedőlt a házuk

Tragédia Miskolcon: meghalt a babája, majd összedőlt a háza egy családnak

Őszinte részvétünk a családnak!
Gyertya

Öt perc alatt mindenét elvesztette egy miskolci család, amikor beszakadt a házuk teteje – számolt be a Bors a TV2 videója alapján. A lap információi szerint a lakók egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy recseg-ropog a tető, majd pillanatokkal később le is szakadt: a szülőknek csak annyi ideje maradt, hogy hat gyermekükkel együtt kiszaladjanak az utcára.

A család összes bútora, ruhái, a gyerekek játékai és az élelmiszerek is bent maradtak, ugyan később megpróbálták kihozni őket, de a legtöbb nagyon megrongálódott. Az étkezőasztal kettétört, az ajtók letörtek – mesélte egy rokon.

A tragédia ráadásul egy másik szomorú eseményt követett: a család aznap, nem sokkal a tető beszakadása előtt veszítette el a tíz hónapos kisbabáját. Saját bevallásuk szerint éppen a temetés részleteiről beszélgettek, amikor megindult a födém.

Most átmenetileg a rokonoknál húzták meg magukat, de nem tudják, hogy hogyan tovább: önerőből nem fogják tudni visszaépíteni az összeomlott házrészt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top