nlc.hu
Aktuális

Elherdált lottónyeremény

636 millió forint: huss! – Elszórta lottónyereményét az Andraschek-házaspár

Megrészegültek a rengeteg pénztől, elherdálták a vagyont.

Több lakás, ház, belvárosi kávézó, hófehér BMW luxusautó sofőrrel, és egy Balaton-parti nyaraló – többek között ezekre költötte a pénzét Andraschek Anikó és férje, László, amikor a nélkülöző, az utcára kerüléstől rettegő házaspár élete egyik pillanatról a másikra megváltozott. A győri nő és férfi 2013-ban nyert 636 millió forintot a lottón, mostanra azonban már sok mindenről le kellett mondaniuk, kifolyt a pénz a kezük közül – írja a Blikk.

Elveszítették a realitásérzéküket, a hirtelen rájuk szakadt gazdagság megvakította őket. Bár hasznos dolgokra is költötték a pénzüket, de vettek például egy BMW-t, amit sofőr vezetett, mivel egyikőjüknek sincs jogosítványa. Az egykor hajléktalan férfi és pánikbeteg felesége vásárolt egy hatalmas, több mint 180 négyzetméteres házat is, balatoni nyaralót és nyitott egy kávézót is. Utóbbit, amit szenvedélybetegeknek tartottak fent, már 2017-ben be kellett zárni, mivel hasznot nem termelt, sőt több milliós adósságot is felhalmoztak miatta.

Később a balatoni nyaralótól kellett megválniuk, majd a kocsitól, amit az egykori sofőr vett meg. A pénzüket felélték, viszont a gyerekeiknek vásárolt ingatlanok és a saját, hatalmas ház – legalábbis egyelőre – megmaradt. A rezsi miatt azonban azon gondolkodnak, attól is megválnak.

Mindketten betegeskednek is. Anikó dialízisre jár rendszeresen, és másfél éve sztrókot kapott férje rossz egészségügyi állapota miatt.

Persze vannak jó példák is. Ez a házaspár bölcsen várt hónapokat, mielőtt felvették volna a nyereményüket, nem véletlenül.

lottószelvények

Elszórta lottónyereményét az Andraschek-házaspár (Illusztráció: Pexels.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top