nlc.hu
Aktuális

Nincs áram Jahn Ferenc kórház kardiológiai osztályán

Napok óta nincs áram a Jahn Ferenc kórház kardiológiai osztályán

Csőtörés történt, így ment el az áram, az orvosok és nővérek telefon zseblámpa fényénél látják el a betegeket.
Jahn Ferenc kórház épülete

A Telexhez érkezett be egy levél hétfőn, miszerint a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház kardiológiai osztályán már két napja nincs áram, a feladó fotókat és kommenteket is mellékelt a lapnak. Az egyik ilyen részlet szerint a nővérek és orvosok a telefon zseblámpa fényénél látják el a betegeket, de volt, aki arról töltött fel videót egy csoportba, hogy a kapcsolók nem működnek, a folyosón is csak egy asztali lámpa van bedugva, mert ott éppen van áram.  

Két napja nincs áram, zseblámpa fényénél pelenkáznak, vizitelnek, gyógyszereztetnek, vacsoráztatnak” – írta egy másik kommentelő. 

A Telex megkérdezte a kórházat, mi történt, mire az alábbi választ kapták: 

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban csőtörés következtében áramellátási nehézségek alakultak az elmúlt napokban. Intézményünk folyamatosan dolgozik a műszaki hibák elhárításán az áramellátás biztosítása és a kárelhárítás érdekében. A betegek ellátását az elmúlt napokban is folyamatosan biztosítottuk, a teljeskörű áramellátás a mai nap folyamán várhatóan visszaállításra kerül. 

(Kiemelt kép: MTVA/Bizományosi: Róka László)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top