Aktuális

Ragyogó szilveszter pénztárcabarát áron

A békés karácsony után itt a pezsgés ideje! Az óév búcsúztatása és az újév köszöntése remek alkalom egy kis baráti parti szervezésére.

Velünk pedig igazán könnyen megoldhatod az ünnepi készülődést, hiszen áruházainkban minden adott a pénztárcabarát és gyors bevásárláshoz. Saját márkáink és szilveszteri kuponakciónk segítségével könnyűszerrel felkészülhetsz a szilveszteri partira, legyen szó az alkalomhoz illő pezsgőről, a partifalatok alapanyagairól vagy éppen az elmaradhatatlan virsliről.

Megfizethető minőség – az ALDI márka titka

Büszkék vagyunk termékkínálatunkra, aminek mintegy 80%-a saját márkánk: ez azt jelenti, hogy ezeket az árucikkeket csak számunkra készítik, és kizárólag nálunk kaphatóak. Mint minden termékünk, saját márkáink is kiváló minőségűek, de az áruk jóval kedvezőbb, mint a márkatermékeké. Ugye tudod, hogy saját márkáink között nem csak élelmiszereket találsz? Fedezd fel – többek között – kozmetikumainkat, lakberendezési tárgyainkat, konyhai és sporteszközeinket vagy ruházati cikkeinket is! A szilveszteri ünnepi fogásokhoz üzleteinkben mindent megtalálsz, sőt, a menühöz is érdemes saját márkáinkat választanod. Jövőre is sokat spórolhatsz, például HÚSMESTER, MY LIVING STYLE, BLUE MOTION, ENJOY FREE!, EASYHOME, CRANE vagy éppen AMBIANO termékeinkkel!

Ragyogó szilveszter pénztárcabarát áronNagybevásárlás után ajándék kupon – szilveszterkor is!

Nálunk a nagybevásárláshoz még ajándék is jár, ha december 30-án vagy 31-én térsz be hozzánk. A 25 000, 30 000 vagy 35 000 forintot elérő vásárlásod esetén ugyanis 1500, 2500 vagy 4000 forintos kupont adunk ajándékba, amit 2023. január 2. és 8. között vásárolhatsz le bármelyik magyarországi áruházunkban. Ha pedig az otthon kényelméből intézett ALDI Online nagybevásárlásodra kaptad a kupont, akkor azokat online használhatod fel, egy következő vásárlás során. A részletekről – a kuponakciót megelőzően – az aldi.hu oldalon olvashatsz.

Az új évben is számíthatsz ránk. Mindig friss és kedvező ajánlatainkat megtalálod online szórólapunkban a weboldalunkon vagy az applikációnkban!

Az akció az ALDI Magyarország üzleteiben történő vásárlás esetén érvényes. Személyenként és vásárlásonként 1 darab kupon használható fel. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek és a promóciós szabályzat a https://www.aldi.hu/hu/az-en-aldi-m/nyeremenyjatekok-promociok.html weboldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top