nlc.hu
Aktuális

Öngyilkosság a 14. kerületben

Újabb tragikus öngyilkosság: egy nő kivetette magát egy ötödik emeleti ablakból Budapesten

Egy kutyát sétáltató kisfiú állítólag látta, amint a nő a mélybe zuhant.

Tragédia történt Budapest XV. kerületében tegnap este, egy nő kivetette magát egy ötödik emeleti ablakból.

A nő a Páskomliget utca és a Sárfű utca sarkánál álló ház ablakán vetette magát a mélybe. A helyszínre kiérkező mentősök hiába próbálták megmenteni az áldozatot, már nem lehetett rajta segíteni. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Bors kérdésére azt közölte:

„A halálesettel kapcsolatban idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.”

Rendőrautó piros-kék szirénája éjszaka

Kiugrott egy nő az ablakon (Fotó: Getty Images)

Az egyik hozzászóló szerint egy kutyát sétáltató gyermek szeme láttára történt minden, egy másik, az áldozatot állítólag ismerő kommentelő pedig úgy vélte, egy családi konfliktus vezetett a mostani borzalmakhoz. Elmondása szerint az anya nagyon sokáig harcolt a lányáért. de már nem volt ereje tovább küzdeni, így feladta – írja a Blikk.

Hasonló tragédia történt karácsony előtt: egy idős férfi vetett véget az életének Cegléden. A beteg egy infúziós állvánnyal kitörte a 4. emeleti kórtermének ablakát, majd onnan a mélybe vetette magát.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top