nlc.hu
Aktuális

Közel 100 hősugárzót szállítottak ki egy kaliforniai nőnek decemberben

Elárasztották otthonát a hősugárzók, amiket nem is ő rendelt

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy miért kap naponta akár több küldeményt is Connie Mathews.

Connie Mathews az elmúlt hetekben közel száz csomagot kapott, mindegyik csomagban egy hősugárzó volt, ugyan ő soha nem rendelt egyet sem. Elmondása szerint volt olyan nap, amikor két hősugárzót is kiszállítottak sacramentói otthonához, de előfordult, hogy ennél is több küldemény érkezett egy nap alatt. 

A csomagok egyébként nem egy helyről származnak, van, amit Iowában adtak fel, van, amit Észak-Karolinában, és az asszony azt feltételezi, véletlenül a visszaküldési címként az ő lakhelye lett megadva. Hozzátette, aggódik amiatt, hogy mi lesz, ha valaki rajta fogja keresni a hősugárzókat. 

Connie Mathews és a felesleges hősugárzók

Fotó: ABC10/Youtube

Egy massachusettsi házaspár hasonló problémával szembesült még 2018-ban, számtalan olyan Amazon-csomagot kaptak, amelyek olyan termékeket tartalmaztak, amiket ők biztosan nem rendeltek meg. Megpróbáltak maguk utánajárni a dolgoknak, és kiderült, egy hamis értékeléssekkel kapcsolatos átverés miatt özönlöttek hozzájuk a küldemények.

Az Amazon akkor egy közleményben azt írta, kivizsgálják azon fogyasztók panaszait, akik kéretlen csomagokat kaptak, és az oldalukról kitiltják azokat az előadókat, akik ilyen módszerekhez folyamodnak, és együttműködnek a bűnüldöző szervekkel,  amennyiben erre szükség van. 

(via UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top