nlc.hu
Aktuális

Kisgyereket ért szexuális erőszak

5 éves kislányt bántalmazhattak szexuálisan egy újpesti gyermekotthonban

A gyerekotthon vezetője nem dolgozik az újpesti önkormányzat vizsgálata alatt, a rendőrség szexuális erőszak miatt nyomoz.

Szörnyű bűncselekmény gyanújáról ír a Blikk. Úgy tudni, több társa rendszeresen bántalmazhatott szexuálisan egy 5 éves kislányt az újpesti önkormányzat kezelésében álló Gyermekek Átmeneti Otthonában.

Az esetre úgy derült fény, hogy a kislány szülei – akik rendszeresen látogathatták és akár ki is vihették a gyermeket – észrevették a kicsin a sérüléseket. Az édesanya azonnal jelezte a bajt a nevelőknek, akik szóltak az intézet vezetőjének.

Rendőrautó piros-kék szirénája éjszaka

Nyomoz a rendőrség (Illusztráció: Getty Images)

A Blikk cikke szerint a kislányt csak másnap vitték orvoshoz, előtte ellátták, megmosdatták, így sok olyan nyom odaveszett, ami később segíthetett volna a történtek tisztázásában.

Az intézet belső vizsgálata a napokban jutott el az újpesti önkormányzathoz, ezután Trippon Norbert alpolgármester azonnal bejelentést tett a rendőrségen. A Budapesti Rendőr-főkapitányságon szexuális erőszak miatt folytatnak nyomozást, egyelőre nem hallgattak ki senkit gyanúsítottként.

A bulvárlap szerint az önkormányzatnál is indul vizsgálat ennek felderítésére, amíg nem jutnak eredményre, a gyermekotthon vezetője nem dolgozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top