nlc.hu
Aktuális
Mosdókagyló javítás az iregszemcsei óvodában

Lehozta a sajtó, hogy alacsony a gyerekmosdó az óvodában, egy nap alatt kijavították a hibát

A sajtónyilvánosság és az önkormányzati választások felturbózta az óvodai mosdók kijavítását.

Mint azt tegnap mi is megírtuk, térden állva moshattak csak kezet az iregszemcsei óvodások és bölcsisek, mert az új oviban túl alacsonyra került a mosdó. A Népszava szerint miután lejöttek a hírek az üggyel kapcsolatban, azonnal nekiláttak a javítási munkálatoknak abban az óvodában.

A Tolna megyei településen szeptember elsején nyitott meg az új intézmény, mintegy 480 millió forintból. A projekt a korábbi polgármester idején indult el, de már utódja adta át. Iregszemcsén vasárnap időközi önkormányzati választások lesznek, most a kampányban lett téma a túl alacsony mosdó az oviban.

Az intézményvezető, hogy jelezték a problémát az önkormányzatnak, ahol azt mondták, valamikor majd kijavítják a hibát. Ez a „valamikor” egy nappal később érkezett el. Ráadásul a tetőn is voltak fent munkások, hogy az előző polgármester, Süvegjártó Csaba által korábban jelzett beázásokat is javítsák.

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top