Aktuális

Innovációk és szabadalmak a Mielétől

A Miele „Immer besser” (Mindig jobban) jelmondata a cég alapításától kezdve napjainkig aktuális.

A Miele világszerte a prémium háztartási készülékek élenjáró gyártója a főzés, sütés, gőzpárolás, hűtés/fagyasztás, kávékészítés, mosogatás, mosás és padlóápolás területén. Számos innovációjával segít abban, hogy minél tovább örömünket leljük készülékeinkben és azok hosszú idő elteltével is újként ragyogjanak.

Jellemzően a konyhában éri a legtöbb külső hatás berendezéseinket. Itt például gyakran előfordulhat, hogy só- vagy egyéb szemcse kerül a főzőlapra, és ez az edények mozgatásával karcolást okoz. Ez azonban a Miele DiamondFinish főzőlapjával elkerülhető: kerámiafelülete kétszer olyan kemény, mint a piacon kapható hasonló termékek felülete, ezáltal 95%-kal csökkenti a karcolódás esélyét, illetve sokkal tovább marad fényes a felület.

Innovációk és szabadalmak a MielétőlHa mindig tökéletes eredményt szeretnénk elérni a konyhában, a Miele gőzsütő lehet segítségünkre: blansírozáshoz, felolvasztáshoz, hevítéshez, kelesztéshez vagy csokoládé olvasztásához is ideális. Forradalmi újítás a DGC Pro gőzsütő, amely öntisztító funkcióval rendelkezik. Ezáltal a fáradságos kézi tisztítás már a múlté. Továbbá 200 automatikus program közül választhatunk az ételek elkészítésekor.

A főzés utáni mosogatást pedig a legújabb világszabadalom, a PowerDisk automatikus mosogatószer-adagolás könnyíti meg. A rendszer a mosogatószer mennyiségét a választott programnak megfelelően adagolja a legideálisabb időpontban – ezáltal időt, energiát takarít meg és a környezetet is kíméli.

Innovációk és szabadalmak a MielétőlA Miele a textilápolás terén ugyancsak folyamatosan előremutató megoldásokra törekszik a fenntarthatóságot szem előtt tartva. A Miele mosógépek PowerWash funkciója biztosítja az alacsonyabb víz- és áramfogyasztást. A rendszer a víz mennyiségét hozzáigazítja a betöltött ruhák mennyiségéhez. Az automatikus mosószer-adagolással pedig mosószert takaríthatsz meg, így a környezetet is véded. A SingleWash funkcióval egy-egy ruhadarabot is takarékosan tudsz kimosni, a program a víz- és áramfogyasztást, sőt a ciklusidőt is a töltethez igazítja. Mosóprogramok széles választéka közül választhatsz, pl. tollal töltött ruhák, pamut higiénia vagy impregnálás.

 

További információk: https://www.miele.hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top