nlc.hu
Aktuális

Saját osztálytársa törte el egy fiú mindkét kezét

Saját osztálytársa törte el mindkét kezét egy zagyvarékasi fiúnak

A hatóságok vizsgálják az esetet.
Diákok egy iskolai tanórán

A saját osztálytársa törte el egy fiú mindkét kezét egy zagyvarékasi általános iskolában – számolt be a Tények. A műsorban megszólalt a fiú és az édesanyja is, akik szerint a brutális tett egy kisebb veszekedés eredménye volt.

„Bent voltam a teremben, takarítottam a táblát. Bejött az a gyerek és mondta, hogy miért szórtam bele a tolltartójába krétaport? Ez nem volt igaz” – mesélte az áldozat, Rómeó, akinek mindkét karját gipszbe kellett tenni.

A fiú elmondása szerint szó szót követett és nemsokára lökdösni kezdték egymást az osztálytárssal, ám a helyzet tragikus fordulatot vett akkor, amikor a másik gyerek felkapta a tanári asztalról az iskolában használt fakörzőt és ütni-vágni kezdte Rómeót.

A 11 éves fiú édesanyja azt állítja, hogy az iskola felhívta őt, de nem hívtak orvost vagy mentőt a gyermekhez, így neki kellett a láthatóan nagy fájdalmakkal küzdő, bedagadt karú fiát bevinni a kórházba.

Az iskola a TV2-höz eljuttatott nyilatkozatban azt írta, hogy jelentették az ügyet a családsegítő felé, illetve intézményi és tankerületi szinten is kivizsgálás indult. A rendőrség súlyos testi sértés ügyében nyomoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top