Ezektől mi is elpirulunk: Tóth Andi legbevállalósabb szettjei

nlc | 2023. Január 29.
Tóth Andi nem szégyellős, és ezt újra és újra bizonyítja.

Tóth Andit az elsősorban a fergeteges énekhangjáról ismerjük, na meg a rockerhez méltóan polgárpukkasztó stílusáról. Bár a hétköznapokban általában minimális sminkkel, laza ruhákban láthatod (már ha követed az Instagramját, vagy esetleg szembejön veled az utcán), de ha dívának kell lenni, akkor ő abba páros lábbal áll bele: fullos smink és igazán bevállalós ruhák. Andi nem csupán énekesnőként, színésznőként is remekül helytáll, hiszen láthattad a Válótársakban, a Mintaapákban, majd januártól a TV2 új műsorában,Hazatalálszban mutatta meg, mit tud. Emellett exével, Marics Petivel együtt csatlakozott a Sztárban sztár zsűrijéhez.

A legfrissebb hírek szerint, jelenleg egy saját ruhamárka indításán dolgozik, amelynek előkészületei már el is kezdődtek.  Remek alkalom ez arra, hogy összeszedjük énekes-színésznő legbevállalósabb szettjeit.

tóth andi 6

Andi a magánéletben lazán, mégis szexin öltözik, amit ez a póló-neccharisnya kombó is jól mutat. A vadabb oldalát csak a show-nak tartogatja. (Fotó: Profimedia

tóth andi 3

Klipforgatás közben például simán egy szál bugyira vetkőzik, ha a koncepció megkívánja. (Fotó: Instagram/@tothandi.andee)

tóth andi 5

Andi saját girl power bosszúdalában, a Nincs ő, nem fájban megmutatta minden exének, hogy mégis mit veszített. (Fotó: Instagram/@tothandi.andee

tóth andi1

A klip-vonalon maradva: Alee-val közös dalához magyar Harley Quinn-nek öltözött. (Fotó: Instagram/@tothandi.andee)

tóth andi 4

Szeretnénk annyira bízni valakiben, mint ahogy Andi megbízik ebben az apró melltartóban, miközben a Dancing with the Starsban rázta. (Fotó: TV2)

tóth andi 7

Mikor a műsor szereplőit bejelentették, az énekesnő ebben a dögös, kontrasztos szettben érkezett. Olyan jól nézett ki, hogy még az őt hozó sofőr is jól megbámulta. (Fotó: TV2)

tóth andi 10

Mikor a napokban bejelentették a Sztárban sztár zsűrijét, Andi ezt a szado-mazo szettet vette fel, ezzel megnyerve a legbevállalósabb outfit címét. (Fotó: Instagram/@tothandi.andee

tóth andi 9

Mondjuk a BDSM-inspirálta bőrszerkó nem újdonság Andi stílustörténelmében: a Dancing with the Starsban is villantott hasonlót. (Fotó: Birton Szabolcs)

tóth andi2

Itt most nem épp a ruha, hanem a smink, haj és kiegészítők tartoznak a bevállalós-kategóriába, azt viszont teljesen kimerítik. (Fotó: Instagram/@tothandi.andee)

tóth andi8

Andi még a jó ügyért is szexin kampányol. És milyen jól teszi: nyilván többen felfigyeltek a pólóra, ami a homofób-törvényre válaszul született. (Fotó: Instagram/@tothandi.andee)

Exit mobile version