nlc.hu
Aktuális

Tóth Andi véleménye

Tóth Andi nem kertelt: ezt gondolja Tóth Gabiról

Az énekesnő ritkán szólal meg más kollégákról.

Tóth Andi a REFRESHER című csatorna vendége volt, ahol egy videó is készült a visszavonult sztárral. Az előadónak egytől ötig terjedő skálán kellett különböző témákat pontoznia. A négyes-hatosra például hármast adott, és rögtön a kocsma jutott az eszébe. Tóth Gabi is a listán volt, aki szintén három pontot kapott a hírességtől.

„Szerintem egy gyönyörű nő, zseniális hangja van, viszont valahogy a két személyünk nem tud egymással találkozni semmilyen módon” – hangzott el a videóban. A két nő nem először csipkelődik egymással: Tóth Andi tavaly fellépett a Sztárban Sztár leszek! színpadán, méghozzá Tina Turnerként Karapancsev Kristóf oldalán. Bár Gabi hosszan méltatta a fiatal énekesnőt, Andi nem bírta ki, és kissé odaszúrt a kolléganőjének. „Te tiltottál le, Gabi… négy éve pont.” 

A házasság is szóba került, ezzel kapcsolatban Tóth Andi a következőket mondta: az öt csillagot hamar kettőre változtatta, de csak azért, mert szerinte már nem arról szól a házasság, mint régen. Az énekesnő számára egy frigy örökké szól, a párok kitartanak egymás mellett és mindent megbeszélnek, ám manapság már nem ez a jellemző. 

Tóth Andi

Tóth Andi és Tóth Gabi (Fotók: Trenka Attila, TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top