nlc.hu
Sztárok

Magyar sztárok, akik visszavonultak

Tehetséges magyar sztárok, akik idén bejelentették a visszavonulásukat

Egyesekben még mindig reménykedünk, hogy visszatérnek.

Nehéz a popszakma – szokták mondani. Nem is bírja mindenki sokáig a fényűzést és hírnevet, hiszen ezeknek megvannak a hátulütői. Idén jó páran bejelentették, visszavonulnak szakmájukból egy nyugodtabb élet reményében. 

Tóth Andi

Tóth Andi

Fotó: TV2

Az énekesnő bombaként dobta le a hírt, miszerint felhagy az énekléssel. Bejelentése nem csak a rajongóit, a szakmát is meglepte. Sokan a mai napig reménykednek, márciusi kijelentése hirtelen felindulásból történt. Bár pár alkalommal így is színpadra állt, egyáltalán nem bánja, hogy nem megy el minden ideje a koncertezéssel. 

„Állítom, hogy életem legjobb döntése volt, hogy visszavonultam, és abbahagytam ezt a haknis szörnyű káoszt, amiben már éltem – nyilatkozta decemberben Andi, aki arra is kitért, miről szól valójában az, hogy nem vállal több fellépést. 

A visszavonulásom se arról szólt, hogy én nem akarok énekelni, hanem arról, hogy csak olyat akarok énekelni, ami színvonalas, és amiben meg tudom mutatni, hogy van bennem ilyen is.

Krizsán Lili

Krizsán Lili

Fotó: TV2

Nem sokkal Andi bejelentése után, újabb énekesnő döntött a szakmaváltás mellett. A Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője rögös utat tett meg a végleges döntéséig

Néha van, hogy valamit annyira a magunkénak érzünk, hogy azt hisszük, ha nem lenne, értelmetlen lenne az életünk. Aztán egyszer csak valami megváltozik. Már nem okoz örömet, ami a mindent jelentette… nem adja meg azt a fajta boldogságot, nyugalmat, jó érzést, amit anno megadott. Nálam ez a zene és a média. Hosszas, nehéz elmélkedés után oda jutottam, hogy az első a boldogságom! Hogy legyen egy stabil, sikeres életem. Ezek az évek mindenről szóltak, csak erről nem.  Az utóbbi időben csak elvett tőlem ez az egész. Szívem-lelkem benne volt minden egyes projektben. Éjjel-nappal, esőben, szélben, fagyban csináltam és csináltam. Minden időm, energiám, pénzem, kapcsolatom, egészségem (…) rááldoztam a zenére. De! Elkezdtem azt érezni, hogy elveszett a boldogságérzés. Már nem azt adja, amit adott nekem. Nem »megnyugvás« vagy öröm, hanem sokkal inkább szorongás, megfelelési kényszer, csalódottság és bizonytalanság” – mondta az énekesnő, aki azóta külföldre költözött és állítása szerint, sokkal boldogabb életet él a zene nélkül. 

Aranyosi Péter

Aranyosi Péter

Fotó: Fülöp Dániel

A humorista szintén márciusban jelentette be, 50 évesen már nem a fellépésekkel akarja tölteni az életét.

Így van, visszavonulok. Januártól már csökkentett üzemmódban vagyok. Havonta néhány fellépésem azért lesz, de keresni kell. Van közös estem például Dombóvári Pistivel és Csernus Imrével is. Visszavonulás lesz teljes erőből. A családommal, barátaimmal szeretném tölteni az időmet

 – jelentette ki Aranyosi Péter

Mohamed Fatima

Mohamed Fatima

Fotó: Birton Szabolcs

Az énekeső saját Facebook-oldalán tett váratlan bejelentést augusztusban, miszerint új irányban szeretné folytatni az életét

Eladóvá teszem az összes Mohamed Fatima felületet mert más vonalon folytatom tovább az életemet és nem szeretnék már semmilyen social média felületen jelen lenni! Van ez az Instagram oldal, a tiktok YouTube és a Facebook hivatalos oldal is. Érdeklődni privátban lehet. Köszönöm U.I.: Senkinek nem szeretnék a jövőben riportot adni az életemmel vagy a munkámmal kapcsolatban, úgyhogy kérem a kedves sajtót, hogy ezt tartsa tiszteletben” – írta posztjában Fatima, aki azóta sem árulta el, mi állt a döntésének hátterében. 

Schobert Norbi

Schobert Norbi,

Schobert Norbi, fotó: Sajtóklub

Bár a fitneszguru párszor már bejelentette visszavonulását, az elmúlt időszakban annyi rossz dolog érte, hogy belefáradt. Természetesen, azóta kiderült, az ő visszavonulása csupán hónapokig tartott ezúttal is. 

A céget az elmúlt két év küldte padlóra. Az, hogy nem voltam ott, beteg voltam, és ennyi. Végigment az országon a Covid-járvány, a rezsiválság, én a stressztől vagy a Covidtól, nem tudom mitől, kaptam egy sztrókot. Összeestem, másfél évig otthon néztem ki a fejemből. Én már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak. Hazugsággal győznek le, túlerő van ellenem.

Időt kérek a Jóistentől, és vissza fogok térni. Ha nem mint Norbi, akkor mint Rubint Réka menedzsere és támasza. A legelső tevékenységem az lesz, hogy ősszel szervezek egy heti rendszeres tornát, ahol az embereket ingyen fogom tornáztatni. Az életem hátralevő részét inkább Rékára fogom áldozni és a családomra, nem az Update-ért fogok küzdeni mindenki ellen. Húsz évig küzdöttem” – nyilatkozta Hajdú Péternek Norbi, aki azóta vissza is tért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top