nlc.hu
Sztárok

Felhagyott az énekléssel Krizsán Lili

Felhagyott az énekléssel és külföldre költözött a Sztárban sztár leszek! versenyzője

Azt mondja élete legjobb döntése volt.
Krizsán Lili

Krizsán Lili, a Sztárban sztár leszek! második évadának egykori versenyzője a Borsnak mesélt arról, hogy él most: kiderült, hogy az énekesnő elhagyta Magyarországot, és Ausztriába költözött.

„Amikor kiléptem az utcára, nem éreztem jól magam, mindig hatalmas megfelelési kényszer volt bennem, folyamatosan szorongtam. Itt minden megváltozott. Nem érdekel, hogy áll a hajam, mi van rajtam. Tudok mosolyogni, és ezt az emberek mindig viszonozzák” – mesélte arról, hogy miért jobban érzi magát kint.

A lány már a zenét is csak hobbiként látja az életében.

Nagyjából nyolc éve kezdtem el a zenével foglalkozni, egyre jobban érett bennem a gondolat, hogy más irányba kellene indulnom. Rengeteget gondolkodtam, mi érdekel még, de rájöttem, csak az fontos, hogy boldog legyek. Mérlegeltem mindent csakúgy a zenével, mint az életemmel kapcsolatban, és arra jutottam, stabil életet kell biztosítani magamnak. Most a zene kicsit mellékvágányra került, elindultam a boldogság felé, és azt csinálom, amit szeretek

– magyarázta.

Lili nem tartja kizártnak, hogy valaha újra az énekesi karrierjére fókuszáljon, de jelenleg jól érzi magát ott, ahol van. Nincs honvágya, és az a célja, hogy egy stabil életet építsen ki magának a polgári szakmájával.

„Élem az életem boldogan, és bár még ki kell alakítanom a baráti körömet, így is minden szuper” – összegezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top