nlc.hu
Sztárok

Krizsán Lili ismét rossz lelkiállapotban

Újra mélyponton a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje, Krizsán Lili: „Már nem tudom, van-e értelme bárminek is”

Komoly lelki nehézségeket él át a fiatal énekesnő.

Többször is kórházban kezelték az anorexiával küzdő Krizsán Lilit, akit 2021-ben ismert meg az ország a Sztárban Sztár leszek!-ben. Február elején még arról számolt be a TV2 műsorának a felfedezettje, hogy újra boldog, most viszont – legfrissebb Insta-posztja szerint – ismét mélypontra került – írja a Blikk.

Krizsán Lili,

Mindent kilátástalannak tart most Krizsán Lili – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Kitörnék, de nem tudok. Próbálok fejlődni, jobb lenni , mindennap küzdeni egy szebb életért. (…) Egyedül próbálok kievezni a partra , de mintha egy örvényben lennék. (…) Eljön az este, amikor tükörbe nézek. Nem látok mást, csak egy kiáltó lányt, aki menekülni akar ebből az életből, amiben van. (…) Szenvedek. Ez az igazság”  – írja többek között a fiatal énekesnő a segélykiáltással is felérő bejegyzésében.

Krizsán Lili a bulvárlapnak bevallotta, valóban komoly lelki mélypontra került. “Azt gondolom, még nem vagyok depressziós, de azon már elgondolkodtam, hogy szakemberhez fordulok. (…) Pedig meggyógyultam, és lennének terveim, de már nem tudom, van-e értelme bárminek is” – nyilatkozta az énekesnő, aki arról is beszélt, hogy mindenki elpártolt mellőle, mert a betegsége a baráti kapcsolataira, a civil állására és minden kapcsolatára hatással van.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top