nlc.hu
Sztárok

Krizsán Lili ételfutárként dolgozik

Krizsán Lili: „Énekelve viszem házhoz a pizzát” – futárként dolgozik a Sztárban sztár leszek! felfedezettje

Ma már sokkal jobban kezeli a nehézségeket, mint korábban.

Krizsán Lilit tavaly ismerte meg az ország, amikor a Sztárban sztár leszek! című műsorban szerepelt. Lili utána nem a karrierje alakulása miatt került az újságok hasábjaira, hanem azzal, hogy sokáig anorexiával küzdött.

Krizsán Lili

Krizsán Lili (Fotó: Fülöp Dániel)

Lilit még kórházban is kezelték, de idén tavasszal már azt mondta, jól van. Azóta még nem sikerült elhelyezkednie a zenei pályán, ezért gyorsétteremben is dolgozott, hostess munkát vállalt, amiről később elmesélte, hogy szexuálisan zaklatták

Ugyan ma már jól van az énekesnő, igyekszik anyagilag összeszedni magát, hogy csak a zenére koncentrálhasson. 

„Heti 3-4 napot, reggeltől estig futárként dolgozom, énekelve viszem házhoz a pizzát. A hét többi napján dolgozom a saját dalaimon, koncertezek. Fel tudom osztani, hogy a munka és a zene egyensúlyban legyen a mindennapokban, de remélem, hogy hamarosan utóbbira tudok száz százalékban koncentrálni. Próbálok stabil életkörülményeket teremteni magamnak. Ezen a téren is talpra kell állnom, vannak még nehézségek, viszont egyre jobban érzem, lassan az életem ezen része is sínre kerül. Tudom jól érezni magam, el tudom engedni a stresszes dolgokat” – nyilatkozta a Borsnak Lili. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top