nlc.hu
TV-sztárok

Ez csinálja most Krizsán Lili

Egy gyorsétteremben dolgozik most a Sztárban Sztár leszek! anorexiával küzdő énekesnője, Krizsán Lili

Úgy fogja fel a jelenlegi munkáját, hogy csak egy újabb szükséges lépés a zenei karrierje felé.

Lassan egy hónapja, hogy az anorexiával kezelt Krizsán Lilit kiengedték a kórházból. A Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője – aki volt, hogy csak 44 kilót nyomott – hazaköltözött Siófokra, de ott nem volt maradása. Most a fővárosban próbál szerencsét: egy gyorsétteremben dolgozik éjjeli műszakban, hogy napközben a dalaival foglalkozhasson és pár lánnyal együtt bérel egy lakást – tudta meg a Bors.

Krizsán Lili

Krizsán Lili Budapestre költözött, hogy beindítsa a karrierjét (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

A 21 éves énekesnőnek egyáltalán nem degradál, hogy ilyen jellegű munkát kell végeznie ahhoz, hogy elérhesse az álmait. Amíg májusban meg nem jelenik az első dala, Krizsán Lili napról napra azon dolgozik, hogy megteremtse a szükséges feltételeket a kiegyensúlyozott élethez. Sőt bátran mer ételek között dolgozni, nem fél a visszaeséstől, bár vannak nagyon nehéz pillanatok, és akkor napokig nem eszik. „A határt már meg tudom tartani, de sokszor vívódom” – vallotta be a bulvárlapnak.

Olvass még Krizsán Liliről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top