nlc.hu
TV-sztárok

Krizsán Lili megrázó vallomást tett

Krizsán Lili újabb részleteket árult el arról, milyen szexuális zaklatáson ment keresztül

Nehéz időszak áll Lili mögött.

A Sztárban sztár felfedezettje, Krizsán Lili sok mindenen keresztül ment már. Az elmúlt években megküzdött anorexiával, koronavírussal, és egy pár napja arról is vallott, hogy volt idő, amikor szexmunkára akarták kényszeríteni. Most a TV2 Mokkában mesélt részletesebben az esetről. 

Krizsán Lili

Krizsán Lili a Mokkában

Lili egy három napos hostess munkát kapott egy vidéki hotelban, ahova egy másik lánnyal utazott le. A feladatuk eredetileg csak kiszolgálás lett volna egy üzletirendezvényen résztvevők számára. A rendezvényen négy külföldi üzletember vett részt. 

„60-70 év körüliek voltak, és nem voltak túl kedvesek velünk. Nagyon sok szexuális töltetű megjegyzést tettek felénk, és lekezelőek is voltak. Először úgy voltam vele, hogy jó, ez a munka része, hát most ilyenek, el kell viselni őket aztán elmegyünk aludni és kész. Na de, amikor befejezték a vacsorájuk, szóltak nekünk, hogy szeretnének masszázst kapni” – mesélte Lili, akik először azt válaszolták, hogy a hotelnek van masszázs szolgáltatása, amit az urak igénybe tudnak venni, de az nem volt számukra megfelelő, mert csak férfi masszőr volt jelen. Végül a lányok bele mentek a pluszmunkába, azzal a kikötéssel, hogy majd senki sem ér hozzájuk. „Mondta, hogy ez a feladat és akkor menjünk. Belenyomtak a kezünkbe egy olajat meg egy törölközőt, hogy akkor uccu. Bevittek minket egy szobába, ahol arra lettem figyelmes, hogy az idős férfi pucéran odaállt elém és azt mondta, hogy csináld. Nyilvánvalóan mondtam neki, hogy nem. Szerettem volna kimenni, de elkapta a ruhámat és visszarántott” – Végül az énekesnőnek sikerült elmenekülnie, és még aznap a hotelt is elhagyta, míg barátnője maradt a helyszínen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top