nlc.hu
Sztárok

Krizsán Lili a jövőben inkább civil életet élne

Krizsán Lili úgy döntött, hogy visszavonul az énekléstől

A Sztárban sztár leszek! felfedezettjének már nem a zene fog az első helyen állni.

Krizsán Lili komoly lelki nehézségeket él át az utóbbi években, anorexiájával például többször is kórházba került. Bár számára mindig is a zene volt az első, Tóth Andi után ő is a közösségi oldalán jelentette be, hogy a jövőben inkább más dolgokra szeretne koncentrálni. 

„Néha van, hogy valamit annyira a magunkénak érzünk, hogy azt hisszük, ha nem lenne, értelmetlen lenne az életünk. Aztán egyszer csak valami megváltozik. Már nem okoz örömet, ami a mindent jelentette… nem adja meg azt a fajta boldogságot, nyugalmat, jó érzést, amit anno megadott. Nálam ez a zene és a média…” – kezdte gondolatait, majd így folytatta. 

„Hosszas, nehéz elmélkedés után oda jutottam, hogy az első a boldogságom! Hogy legyen egy stabil, sikeres életem. Ezek az évek mindenről szóltak, csak erről nem.  Az utóbbi időben csak elvett tőlem ez az egész. Szívem-lelkem benne volt minden egyes projektben. Éjjel-nappal, esőben, szélben, fagyban csináltam és csináltam. Minden időm, energiám, pénzem, kapcsolatom, egészségem (…) rááldoztam a zenére. De! Elkezdtem azt érezni, hogy elveszett a boldogságérzés. Már nem azt adja, amit adott nekem. Nem »megnyugvás« vagy öröm, hanem sokkal inkább szorongás, megfelelési kényszer, csalódottság és bizonytalanság… (Utóbbiakból egyik sem segít hozzá ahhoz, ami a fentebb említettekben szerepel.)” – magyarázta az énekesnő, aki az írásában mindenkit megnyugtatott, egyáltalán nincs elkeseredve, átgondolta a döntését. 

„Amióta megtettem ezeket a lépéseket, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Újra tudok koncentrálni az életem azon területeire, azokra a céljaimra, amikre nem volt időm az utóbbi években. Magam lehetek. Építhetem a »civil« életem teljes erőbedobással” – tette hozzá Krizsán.

Krizsán Lili

Fotó: Fülöp Dániel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top