Aktuális

Tudatos vásárlás a Lidl digitális platformjai segítségével!

A néhány éve még nagyon népszerű impulzusvásárlást, amikor csak úgy megláttunk és megvettünk valamit, ami nem volt betervezve, egyre inkább felváltja a tudatos vásárlói magatartás. A tudatos vásárlás pedig azt jelenti, hogy arra költünk, amire szükségünk van és akkor, amikor szükségünk van rá.

Tudatos vásárlás a Lidl digitális platformjai segítségével!
Több felmérés is készült az elmúlt időszakban, arról, hogy a vásárlói trendek milyen irányba változtak. Az emelkedő árak, a bizonytalan pénzügyi helyzetek eredményeként a vásárlási szokások elmozdultak a tudatosabb, megfontoltabb, és a fenntarthatóságot is szem előtt tartó költések irányába.

Népszerűek az akciók, egyre keresettebbek a kuponok, és a spórolást megcélzó kedvezmények. A vásárolt fogyasztási cikkek között a diszkontáruházak sajátmárkás termékei kerülnek előtérbe, amelyeket szívesebben vásárolnak a kedvező ár-érték arány miatt.

A Lidl felelős vállalatként több módon is segíti a vásárlók spórolási törekvéseit. A kiváló minőség és az alacsony árak mellett a fenntarthatósági szempontok figyelembevételével válogatja a kínálatát. Állandóan újabbnál újabb lépéseket tesz a vásárlói, a munkavállalói, a partnerei, a környezet és a társadalom irányába, hogy a lehető legtöbbet tudja nyújtani mindenki számára.

Tudatos vásárlás a Lidl digitális platformjai segítségével!

Januártól digitális platformon erősített a vállalat. Részben digitálisra váltotta szórólapjait, és ezzel egyidejűleg még több akciót kínál vásárlóinak. Az akciós újságokat most már csak az üzletekben és online lehet elérni, a postaládánkban már ne keressük. Az online szórólapok előnye, hogy mindig elérhető, könnyebben megtervezhetjük vele vásárlásainkat, tudatosabban költhetünk. A vállalat pedig mérsékelni tudja a papírfelhasználását, melynek következményeként a minimalizálhatja a környezeti terhelést. A heti akciók mellett a papírcsökkentésből származó megtakarításból a Lidl hetente plusz termékeket biztosít a vásárlóknak akciós áron. Ebben az extra akcióban az állandó kínálat termékei szerepelnek a szárazárutól egészen a hűtött termékekig. „Kevesebb papír, extra akciók” jelzővel jelölt termékek hetente megtalálhatóak az ajánlatban.

Mobilalkalmazással még egyszerűbb!

A Lidl és Lidl Plus alkalmazások nap mint nap segítenek a takarékoskodásban.

Lidl Plus app

Az applikációban a heti akciós újságok mellett megtalálhatjuk a különféle kedvezményeket nyújtó kuponokat, a digitális nyugtánkat és a Lidl partnereinek kínálatát is. Az alkalmazás egy teljesen digitális hűségprogram egy virtuális hűségkártyával, amelyet, ha minden vásárlásnál használunk, rengeteget spórolhatunk. A Lidl Plus minden alkalommal kizárólagos kedvezményt nyújt azoknak a vásárlóknak, akik fizetéskor leolvassák a pénztárnál. Az akciós újságban szereplő kedvezményeken felül a Lidl Plus felhasználói hetente átlagosan 10-12 extra százalékos vagy fix összegű kuponnal spórolhatnak a bevásárlás során és minden vásárlást követően kaparós nyereménykártyát kapnak. A nyereménykártyával pedig még további nyereményeket lehet begyűjteni.

Az applikáción belül elérhető Kupon Plust is érdemes használni. Bizonyos összeghatárok elérését követően ajándék terméket vagy extra számla végi kedvezményt biztosít.

Tudatos vásárlás a Lidl digitális platformjai segítségével!Lidl app

Az akciós szórólap ebben az applikációban is elérhető, de többek között üzletkereső és az Áfás számla igénylésére alkalmas virtuális vásárlói kártya is itt található.
A tudatos vásárlás legfontosabb lépése a bevásárlólista készítése. Az applikáció segítségével percek alatt elkészíthetjük a bevásárlólistánkat, így pénzt és időt is spórolhatunk a Lidl segítségével.

Tudatos vásárlás a Lidl digitális platformjai segítségével!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top