nlc.hu
Aktuális

Egy férfi gyújthatta fel családja házát Kerecsenden - videó

„Ilyet épeszű ember nem csinál” – lángolt egy kerecsendi ház, a családfő okozhatta a tüzet

A helybeliek szerint a férfi benzint locsolt szét a házban. Szerencsére a gyerekek éppen nem voltak otthon.

Szerda délután Kerecsenden, a Pataki utcában kigyulladt egy lakóház. A tűz miatt felrobbant egy gázpalack is, egy másikat viszont időben ki tudtak hozni a kiérkező egri tűzoltók.

Tűzoltó munkában

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Getty Images)

Az egyik szomszéd videót is készített a tűzről, amiben egy hattagú család vesztette el az otthonát.  A HEOL cikkében azt írja, a gyerekek nem tartózkodtak otthon, amikor felcsaptak a lángok, mert éppen óvodában, iskolában voltak. 

Az RTL Híradó riportja szerint a helyiek úgy tudják, hogy a tüzet a házban élő családfő szándékosan okozta, benzint locsolt szét a házban. A férfi állítólag zavartan viselkedett a helyszínen, több rokonát is megütötte. A házban lakó asszony testvére azt mondta, a családnak mindene odalett a tűzben, bármilyen segítséget szívesen fogadnak.

Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivő az esettel kapcsolatban elmondta, hogy közveszélyokozás nem állapítható meg, rongálás miatt indult eljárás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top