nlc.hu
Aktuális

Halott édesanyjához hívott mentőt egy kisfiú

Halott édesanyjához hívott mentőt egy kisfiú Pestszentlőrincen

A 11 éves gyermek a végsőkig az édesanyja mellett maradt.
gyertya

Borzasztó tragédia történt szombaton a 18. kerületi Havanna utcában, amikor egy nő a kisfia szeme láttára hunyt el – írta meg a Bors. 

A lap információi szerint az asszony és a 11 éves fia egyedül volt otthon, amikor a nő rosszul lett és eszméletét vesztette. A kisfiú azonnal segítséget hívott, de a néhány percen belül kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az édesanyát.

„Úgy tudom, hogy az asszony rosszul lett, nem reagált semmire, ekkor a gyermek – nagyon ügyesen – hívta a segélyközpontot, elmondta, hogy otthon van az édesanyjával és valami baj van vele. A mentősök állítólag perceken belül ki is érkeztek, megpróbálták újraéleszteni, de sajnos már nem reagált semmire az asszony” – mondta az újságnak egy szomszéd, aki azt is hozzátette, hogy amikor látta, hogy a gyereket átkísérik a szemközt lakó főbérlő lakásába, azonnal tudta, hogy nagy a baj.

„Nagyon rendezett és tisztességes családról van szó. Én többször is láttam őket, sosem volt semmi probléma” – összegezte.

A Bors elérte az édesanya egyik rokonát is, aki csak annyit árult el, hogy a család teljes sokkban van és nem kíván bővebben nyilatkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top