nlc.hu
Aktuális

Gyerekgyilkosság Polgáron

Halálra verhették a 2 és fél éves kisfiút Polgáron

Nevelőanyja szerint a lépcsőn eshetett le, az ügyészség szerint súlyosan bántalmazták a kisfiút.

Bár az első hírek még arról szóltak, hogy a lépcsőn esett le és azért halt meg egy 2 éves és 5 hónapos kisfiú a Hajdú-Bihar vármegyei Polgáron, az ügyészség most arra jutott, hogy más történt és halált okozó testi sértés miatt letartóztatták a kisfiú nevelőanyját – számol be az RTL.

Rendőrautó piros-kék szirénája éjszaka

Az ügyészség nem balesetként kezeli az ügyet (Fotó: Getty Images)

A megalapozott gyanú szerint a nő február 26-án a késő délutáni órákban lakóhelyén, Polgár településen „a nála mint nevelőszülőnél ideiglenes hatállyal elhelyezett két éves és öt hónapos kisfiút – annak szófogadatlan viselkedése miatt – olyan súlyosan bántalmazta, hogy a gyermek röviddel a cselekmény után meghalt”.

A nő egyébként tagadja a bántalmazást, a nyomozási bírónak sem ismert el semmit, továbbra is az az álláspontja, hogy a gyerek megcsúszott, beverte a fejét, és emiatt halt meg. A beszámoló szerint a történtek láthatóan megviselték, a letartóztatásról szóló tárgyaláson végig sírt.

Ha bűnösnek találják,2-8 évig terjedő szabadságvesztés várhat rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top