Aktuális

Színes egyéniség = színes tincsek?!

A farsangi szezonnak ugyan épp a végét tapossuk, de ez mit sem számít, mert akad valami, ami az aktualitások felett áll, hiszen a divatja múlhatatlan. Hogy mire gondolunk? A színes hajra. Azokra a színezett tincsekre, amik egyediek, különlegesek, és a sokszínűség zálogai. Amik a nyári fesztiválszezonban éppúgy arathatnak, mint a tél legvégén járva. Hiszen a trendi kinézet mindenkor díjnyertes választás.

Melyik árnyalat a legmenőbb?

A kék hajszínező nem véletlenül az egyik legkeresettebb termék. Feltűnő, kirívó, kicsit rikító, mégis nagyon jól néz ki. Hatásos belépőt biztosít bármilyen mulatságra, de simán hangulatossá tehetőek általa a szürkébe nyúló hétköznapok is. Az biztos, hogy ez az a szín, aminek a viseléséhez elengedhetetlen a magabiztosság. Mert a sokszínűség kizárólag így juthat főszerephez.

Ráadásul azt sem érdemes elfelejteni, hogy a készítmény egyik legnagyobb előnye, hogy a szín idővel kifakul, lekopik. Vagyis nem olyan tartós a végeredmény, mint hajfestés esetén. Így aztán, ha időközben meggondolnád magad, akkor sincsen semmi baj, nem kell hónapokat várnod a váltásra. Ha meg tetszik az, amit látsz, akkor egy újabb adag bevetésével fixen bebiztosíthatod a kék szín áldásos jelenlétét, ahogy az neked a leginkább megfelelő.

Ha elsőre túlságosan vad ötletnek tűnik a hajad egészét beszínezni, akkor semmi gond. Egy-egy tincset is kijelölhetsz erre a nemes feladatra. Aztán megfigyelheted a hatást. Egyrészt kitapasztalhatod, hogy melyik árnyalat az, ami a leginkább tetszetős, illetve amit a hajszíned támogat. Másrészt a környezeted reakcióit is bezsebelheted, akik felkészülhetnek a következő ugrásra, a teljes hajkorona beszínezésére, ha úgy tartja kedved. Viszont a lényeg sohasem az, hogy mások mit gondolnak a fellépéseidről, hanem az, hogy te mennyire érzed jól magad a bőrödben. És ha a kék passzol hozzád, akkor nincs több kérdés, a siker garantált.

Színes egyéniség = színes tincsek?!Mire célszerű odafigyelni az otthoni ügyködés során?

Minden egyes hajszínező rendelkezik úgynevezett használati utasítással, azaz a gyártó által megjelölt, fontosnak ítélt tanácsok felsorakoztatásával. Ezek bár ajánlások, de az erősen megfogadásra méltó kategóriába tartoznak, azaz nem érdemes őket félvállról venni.

Ha már van gyakorlatod a témában, akkor úgyis helyben vagy a leglényegesebb teendőkkel, ha ellenben még csak most csöppentél bele ebbe a színes világba, akkor a jó tanácsok igazán hasznosak lehetnek a számodra. A leírásokban azt is megtalálhatod, hogy egy adott árnyalat melyik hajtípuson mutatja meg a legteljesebben önmagát, mert ez sem magától értetődő. Vannak színek, amik a szőke hajon bontakoznak ki a legjobban, megint mások az alapvetően sötétebb hajkoronákon teljesednek ki.

Ha csak egyszer-egyszer szeretnél kirúgni a hámból némi színességgel, akkor is kitűnő ötlet a színezés, viszont akár tartós sokszínűséget is fenntarthatsz, ekkor azonban a rendszeres újraszínezésre mindenképpen megéri időt, energiát szentelned. Így aztán nem kell a kifakulástól, elkopástól tartanod. Bónusz tippünk, hogy megéri olykor hajmeresztő színvariációkkal is kísérletezni, mert a bátorság nemcsak a mesékben nyeri el a jutalmát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top