nlc.hu
Aktuális

A Csepelen megtámadott 13 éves kislány édesanyja mesélte el a szörnyű eset részleteit.

„Megfenyegette, hogy amennyiben sikítani mer, megszurkálja” – megszólalt a Csepelen megtámadott kislány édesanyja

Alig tíz napja szabadult a férfi, akit Csepelen a rendőrök a napokban tartóztattak le, miután egy órán belül két kislányt is megpróbált megerőszakolni. Az egyik lány édesanyja elmesélte a borzalmas percek részleteit.
A bűntény helyszíne

Egy liftben vetette rá magát áldozatára, fenyegette, fojtogatta, ám szerencsére a 13 éves kislányt a bátyja és a szomszédok megmentették. Ahogy arról beszámoltunk, az elkövető elmenekült, majd még abban az órában újabb kislányt támadott meg. Ezután került rendőrkézre. Az első megtámadott lány remegő hangos mesélt a Tények stábjának.

Megfenyegette, hogy amennyiben a fehérneműjét nem mutatja meg, megszurkálja, amennyiben sikítani mer megszurkálja, utoljára már két kézzel fogta meg a torkát…

A 33 éves elkövető azt állította, kés van nála, és azt kérte a kislánytól, vegye le a nadrágját. Amikor a gyerek nem tette ezt meg, fojtogatni kezdte. A lány bátyja hallotta meg, hogy a testvére a liftben segítségért kiabál. Miután a férfi nem járt sikerrel, és hallotta mások közeledését, kijött a liftből és elment onnan. Ekkor mesélte el a kislány, hogy mi történt, és bár a 16 éves fiú a férfi után akart menni, hogy elfogja a rendőröknek, addigra már messze volt az elkövető. Értesítették a rendőrséget, akik keresni kezdték a környéken, és hamar sikerrel jártak, ugyanis egy közeli lépcsőházban újabb kislányt támadott meg. A térfigyelő kamerák képei alapján jutott rendőrkézre. A férfi korábban már kifigyelhette a házat, állítólag a kapukódot is tudta. Kiderült: 10 napja szabadult, a börtönben szexuális és erőszakos bűncselekmények miatt ült. Édesanyja elmondása szerint a lánya nyakán még mindig látszanak a fojtogatás nyomai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top