nlc.hu
Aktuális

A Dunába ugrott egy férfi, akit mobiltelefont lopott egy szállodában

Telefont lopott egy szállodából, majd a Dunába ugrott

Hosszas küzdelem árán sikerült a férfit kimenekíteni a vízből.

Pénteken hajnalban egy férfi egy budapesti szálloda recepciós pultjából ellopott egy mobiltelefont. Amikor lelepleződött, a hotel biztonsági őre üldözőbe vette, majd, amikor a férfi elért a Jane Haining rakpartra , a Dunába ugrott és úszni kezdett a túlpart felé, írja az MTI.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a szárazföldi egységein kívül riasztotta a vízi rendőröket is, akik perceken belül a helyszínre értek, de a menekülő, amikor ki akarták húzni, “passzív ellenállást tanúsított”, ezért az időközben odaérő tűzoltóhajó segítségével is csak hosszas küzdelem árán sikerült kiemelni a vízből.

Hajók a Jane Haining rakpart kikötőiben.

Hajók a Jane Haining rakpart kikötőiben. (Fotó: MTVA/Róka László)

A teste addigra annyira kihűlt, hogy mentőt kellett hozzá hívni. A 32 éves férfival szemben az V. Kerületi Rendőrkapitányság lopás gyanújával indított eljárást. A férfit letöltendő szabadságvesztés miatt körözték is, ezért kórházi ellátását követően a rendőrök őrizetbe vették és javasolják a letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top