nlc.hu
Aktuális

Felakasztotta egyéves fiát az apa, majd öngyilkos lett

Felakasztotta egyéves fiát az apa, majd öngyilkos lett Gyulafehérváron

A két holttestre vasárnap reggel találtak rá a román rendőrök egy gyulafehérvári lakásban.

A rendőrséget a kisfiú édesanyja hívta fel éjjel egy órakor, mert attól félt, hogy a kisfia veszélyben lehet. Az apja felügyelete alatt hagyott gyerek miatt az anya az apával folytatott üzenetváltások okán kezdett aggódni, később pedig már az aggasztotta, hogy a férfi egy idő után megszakította a beszélgetést és nem válaszolt több üzenetre. Hívni is próbálta őt, de a telefont sem vette fel – írja a maszol.ro.

Sziréna

Képünk illusztráció (fotó: Getty Images)

A nő először személyesen ment oda a lakáshoz, de senki nem nyitott neki ajtót. Mivel a 27 éves férfi nem tulajdonos, csak bérlő volt a lakásban, a rendőrség gyorsan felkutatta a tulajdonost, és mivel az nem adta beleegyezését az ajtó betöréséhez, megvárták, míg a helyszínre ér a kulcsaival. Végül mégis csak be kellett törniük az ajtót, mivel az belülről volt bezárva, és a kulcs is benne maradt a zárban. Odabent szörnyű látvány, a gyerek és a férfi holtteste fogadta őket. A gyanú szerint a férfi először felakasztotta a kisfiát, majd önmagával is végzett. A rendőrség megkezdte a tragikus – de sajnos egyáltalán nem egyedi – eset kivizsgálását.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top