nlc.hu
Aktuális

Civil Díj 2023: indul a szavazás!

Gyertek szavazni! – Idén is lesz Civil Díj

Civil Díj 2023 – idén újra szavazunk! Gyere, te is add le a voksodat a kedvenc szervezetedre.

Ma Magyarországon mintegy 61 ezer civil szervezet létezik: az alapítványok, egyesületek munkájával te is találkozhatsz, az általuk végzett szolgálat haszna átszövi a mindennapjainkat. Ott vannak, ha egy sérült, kóbor állatot találunk, ha a hátrányos, leszakadt térségben élő gyerekek felzárkóztatásáról van szó, ők azok, akik kiállnak a bántalmazott nők és gyerekek nevében, akik jobbá teszik a környezetüket, közösségeket alkotnak és tartanak össze, és még hosszan sorolhatnánk, mennyi ügyben és helyzetben nyújtanak segítséget.

Civil Díj

A Civil Díj keretein belül minden évben megmérettetnek a legjobb szervezetek, akik közül vannak régi motorosok és friss kezdeményezések is. Mint például a tavaly legígéretesebb szervezet kategória győztese, a völgyváros, melynek fiatal tagjai azon dolgoznak, hogy megmutassák, Salgótarján és vidéke rengeteg lehetőséget rejt. De emlékezetes volt 2022-ből a legjobb kommunikációs kampány díját bezsebelő Nem Adom Fel Alapítvány munkája is, akik Anna Lilla történetén keresztül igyekeztek megmutatni, hogyan küzd álmaiért egy Down-szindrómás lány. 

Az idei évben több mint 100 jobbnál jobb pályázat érkezett be, amelyek közül a zsűri 25-öt juttatott a döntőbe. A közönségdíjas szervezet kiválasztásában, mint az előző években, ezúttal is a ti segítségeteket kéri. Támogasd őket azzal, hogy szavazol arra a szervezetre, amelynek a munkáját a leginkább sokra tartod!

Rajtad is múlik tehát, hogy a döntős szervezetek  közül melyik kapja a közönségdíjat idén. Olvasd el programjaikat és szavazz itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top