nlc.hu
Aktuális

Magyar popslágereket ad elő versként Sövegjártó Áron

Így még tuti nem hallottad Tankcsapda és Kozsó nagy slágereit

A TikTok rajong Sövegjártó Áron új sorozatáért.

Több mint hét évvel ezelőtt óriási siker volt a Youtube-on A Vers Mindenkié című sorozat, amiben ismert magyar színészek, előadók szavalták el magyar popslágerek dalszövegét. Az a videó, amiben Gálvölgyi János adja elő Pixa és Kis Grófo Bulibáró című számát a a Magyar Televízióban évtizedeken át futó Vers mindenkinek című műsor stílusában, 1,3 millió megtekintésnél jár most.

Nemrég indult egy hasonló sorozat, Sövegjártó Áron, a Madách Színház társulatának tagja TikTokon osztja meg a versként előadott slágereket.

Ezeknek is hihetetlen sikere van, Sövegjártó Áron nemrég egy külön TikTokban mondott köszöntetett mindenkinek, aki eddig megnézte a videót. Mint elmondta, úgy gondolta, hogy csak 1-1,5 év alatt jut el a tízezer követőig, de ez hét nap alatt sikerült. „Egészen zavarba ejtő a dolog, nagyon-nagyon köszönöm nektek” – mondott hálát a virtuális közönségnek.

Hozzátette, szeretne továbbra is ilyen szórakoztató tartalmakat megosztani, és nem róla fog szólni a TikTok-oldala, de mivel sokan tesznek fel kérdéseket a posztok alatt, most kivételt tesz, egy külön videóban válaszol majd a kérdésekre, és legközelebb valószínűleg akkor lesz erre lehetőség, ha majd ötvenezer követője lesz. Ez pedig lehet, hogy nagyon hamar be fog következni, ugyanis amióta bejelentette, hogy tízezresre nőtt a követőszáma, azóta ez már majdnem tizenkilencezerre duzzadt. 

Sövegjártó Áronnak Youtube-oldala is van,  ahol verseket, novellákat, balladákat ad elő új köntösben, új megközelítésben, „nem »lila ködösen« előadva, egyedi módon, olyan Áronosan”. 

Sövegjártó Áron

Fotó: TikTok/VERS mindenÁRON/Sövegjártó Áron

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top