nlc.hu
Aktuális

Szíj Melinda csak egy időre vonul vissza a koncertezéstől

Szíj Melinda párja reagált a visszavonulásról szóló hírekre

Az az információ kezdett el terjedni, hogy az énekesnő végleg lezártnak tekinti a karrierjét, erre reagált most a kedvese.

Mint arról beszámoltunk, Szíj Melinda pár hónapja több fellépését is lemondta. 2018-ban meg kellett műteni, ugyanis rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak a torkában az orvosok. A műtét után egy időre eltűnt a nyilvánosság elől, majd miután jobban lett, folytatta fellépéseit. Most ismét lemondta az összes jövőbeli előadását. Többen arra gyanakodtak, hogy az énekesnő végleg feladta a karrierjét, ám férje, Attila reagált a napokban felröppent pletykákra.

Szíj Melinda

Fotó: Rozmanitz Gábor

„Volt egy sorozat, ami körbement, hogy visszavonult Melinda. A megjelent cikkeknek a fele sem volt igaz” – kezdte Attila az elmúlt napok cikkeire reagálva.

„Fog még énekelni, nem végleges a visszavonulása” – nyilatkozta a Ripostnak az énekesnő párja. Szíj Melinda 13 évvel ezelőtt a Megasztár 5. évadában az 5. helyig jutott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top