nlc.hu
Aktuális

Zalatnay Sarolta ittasan vezetett

Zalatnay Sarolta: „Leszögezném, hogy nem csatak részegen ültem volán mögé”

Hét hónapra vették el a jogsiját, már visszakapta.

Zalatnay Sarolta a hot! magazinnak vallotta be, hogy tavaly elvették a jogosítványát, ugyanis ittasan vezetett. Arról is beszélt, hogy természetesen együttműködő volt, az ügyben eljáró rendőr pedig nagyon kedves volt vele. Most részletesebben is beszámolt az esetről.

Zalatnay Sarolta

Fotó: Olajos Piroska

„Beismerem, hogy valóban történt egy ilyen eset, aminek következményeként hét hónapra be is vonták a jogosítványomat. Mi több, képzésen is részt kellett vennem, és vizsgáznom is kellett ahhoz, hogy visszakapjam a vezetői engedélyemet. Azt azért leszögezném, hogy nem csatak részegen ültem volán mögé aznap, de még csak kapatos sem voltam. Ugyanakkor tény, hogy volt némi, alig kimutatható mennyiségű alkohol a véremben. Tisztában is voltam vele, hogy gond lehet, hiszen egy születésnapi bulin megettem néhány szem konyakmeggyet, amivel a barátaim kínáltak, miután a pezsgőt visszautasítottam. Sajnos aznap még semmit nem ettem, így eshetett meg, hogy induláskor még dolgozott az a buta kis desszert” – mondta a lapnak Zalatnay Sarolta. Hozzátette, oktatásra kellett járnia, aminek még örül is, mert legalább friss a tudása. 

„Tavaly október 6-án kaptam vissza a jogosítványomat. Sokkal magabiztosabban vezetek, mert tényleg friss a tudásom. 1966-ban szereztem meg a jogsimat, és azóta igencsak sokat változtak a szabályok. Most legalább stabilak az ismereteim, szóval van némi öröm az ürömben. Jó lecke is volt ez a kis intermezzo” – zárta szavait az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top