nlc.hu
Aktuális

Mától leállt a DIGIMobil előfizetések értékesítése

A DIGIMobilt hamarosan másik belföldi hálózatra költöztetik

Mától leállt a DIGIMobil előfizetések értékesítése.

Országszerte több mint 1,1 millió előfizetőt szolgál ki, és több mint 2,5 millió előfizetéssel rendelkezik.

„A 4iG racionalizálja mobilhálózati portfóliójának működését, ezért értékesítési céllal külön vállalatba szervezi a DIGI Kft. mobilhálózati infrastruktúráját – áll a cég csütörtöki közleményében. A változtatás idén június elsejétől lép életbe, melynek értelmében a DIGIMobil a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatán működik tovább” – írták közleményükben.

digi

Fotó: Facebook

A lépéssel a DIGI 2023. december 31-ig garantált áron, DIGIMobil-előfizetésekben szereplő kedvező tarifákon és SIM-kártya csere nélkül biztosít országos lefedettséget ügyfeleinek. A Hvg azt írja, hogy a Vodafone Magyarország hálózatára váltással a HD minőségű hívásokat biztosító VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad, a VoWifi (WiFi hálózatokon keresztüli) hanghívásokat lehetővé tevő kiegészítő szolgáltatás azonban megszűnik.

A változás nem érinti a roamingfeltételeket. Az új mobilhálózatra csatlakozáshoz nincs szükség a SIM-kártya cseréjére. Egyes régebbi típusú készülékeknél manuális beállításra lehet szükség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top