nlc.hu
Aktuális

Halott kétévest találtak Nyíregyházán

Halott kétévest talált a rendőrség egy autó csomagtartójában Nyíregyházán

A nyomozók büntetőeljárás keretein belül vizsgálják az eset körülményeit.
Gyerta ég a sötétben

A rendőrségre 2023. április 15-én 5 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy 2 éves gyermek életét vesztette, az eset körülményeit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretein belül vizsgálja – közölte a police.hu.

A SZON nem hivatalos információi szerint ma reggel a Nyíregyházi Rendőrkapitányságnál jelentkeztek (egyelőre nem tudni kik és hányan) azzal, hogy az autójuk csomagtartójában egy halott 2 éves gyermek van.

„Reggel hét órakor jöttem, akkor mondta a mellettünk lévő kisboltos, hogy két mentő is volt itt, de akkor már csak az autó és két rendőr állt az út szélén. Nem is sejtettük, hogy ilyen tragédia áll emögött, hiszen itt a környéken gyakran történik valami, így nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget a dolognak. Felfoghatatlan, hogy megtörténhet ilyesmi a mai világban” – mondta egy, a lapnak nyilatkozó helybéli.

A környékbelieket megviselte a tragédia: többen azt nyilatkozták, hogy nem tudják felfogni, hogyan bánthatott valaki egy gyereket és miért nem mondtak inkább le róla, ha nem akarták megtartani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top