nlc.hu
Aktuális

Munk Veronika távozik a Telextől

Munk Veronika távozik a Telextől

Az alapító főszerkesztő április végével távozik a médiumtól.
Munk Vera

A Telex mai napon megjelent cikkében közölte le, hogy Munk Veronika, tartalomfejlesztési vezető, alapító főszerkesztő távozik a laptól április végén, és innovációért, valamint és új piacokért felelős igazgatóként folytatja a szlovák Denník N médiacégnél. A döntés a saját kezdeményezése volt.

Veronika a 2020. október 2-án induló Telex első főszerkesztője volt, 2021 januárjában Dull Szabolccsal közösen vitték a főszerkesztői posztot, majd 2022-től a lap tartalomfejlesztési vezetőjeként, 2022 végétől pedig a Telex Akadémia szakmai igazgatójaként is dolgozott.  Vera tavaly a gyakornokprogram vezetőjeként dolgozott, illetve a Telex podcastjainak beindításában is szerepet vállalt. 

Tartalomfejlesztési feladatait a hónap végétől Kárpáti Márton veszi át, míg a Telex Akadémia szakmai felügyeletét Dull Szabolcs főszerkesztő látja el a továbbiakban, írják cikkükben. 

Életem legizgalmasabb időszaka volt a telexes 2020 nyarától kezdődően. Büszke vagyok a Telexre, és arra, amit a csapattal elértünk, hogy együtt voltunk erősek, hogy az intenzív kezdeti időszakban, a beindításnál főszerkesztőként vehettem részt abban, ahogy nulláról építkezve összeraktunk egy olyan újságot, amit ma 500-600 ezer ember olvas naponta, és ami az első igazán nagy, kizárólag olvasói támogatásból beindított médiaprojekt, ráadásul mindezt egy meglehetősen nehéz médiatérben, a Covidtól és gazdasági válságoktól sújtott történelmi időpontban. Köszönöm a támogatóknak, hogy ennyien támogatják a Telexet, nélkülük semmi nem lenne. És köszönöm a telexes csapatnak, nagyon sokan nagyon fogtok hiányozni, a legjobbat és a legnagyobb sikereket kívánom!” – búcsúzott Vera. 

Kiemelt kép: Ajpek Orsi/Telex

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top