nlc.hu
Aktuális
ASUS Zenbook S 13 OLED: Ultrahordozható elegancia

ASUS Zenbook S 13 OLED: Ultrahordozható elegancia

A múltban sok laptop feláldozta a teljesítményt és a bővíthetőséget a vékony és könnyű forma elérése érdekében.

Az ASUS Zenbook S 13 OLED azonban egy forradalmian új laptop, amely jelentős frissítéseket kínál anélkül, hogy kompromisszumot kötne a főbb funkciók terén.

Célpontban a fenntartható jövő

Az ASUS teljes mértékben elkötelezett az élhetőbb bolygót támogató, célszerű és fenntartható innováció mellett, a Zenbook S 13 OLED pedig a valaha létezett leginkább környezetbarát Zenbook modell. Ezt a címet többek között a különleges eljárással készült fedlapjának és az újrahasznosított anyagok felhasználásának köszönheti, melyek a precíz mérnöki munkának köszönhetően a felhasználók számára semmilyen kompromisszummal nem járnak, amit az is bizonyít, hogy a mindössze 1 cm vékony és alig 1 kilogrammos laptop megfelel a szigorú követelményeket felállító amerikai MIL-STD-810H katonai szabványnak, vagyis remekül bírja az egész napos gyűrődést.

ASUS Zenbook S 13 OLED: Ultrahordozható elegancia
Az új Zenbook S 13 OLED sorozat váza alumíniumötvözetből készült, a hangszórókhoz és billentyűsapkákhoz pedig a fogyasztóktól már begyűjtött, illetve óceánból származó, újrahasznosított műanyagot használtak a mérnökök. A csomagolás szintén ellenőrzött, illetve újrahasznosított forrásból származó papírból készült és egyben egy laptoptartóként is funkcionál. A fenntarthatóságot nem csak újrahasznosított vagy a jövőben újrahasznosítható anyagok használatával lehet elérni, nagyon fontos a gondosan kidolgozott, környezetkímélő új technológiák bevezetése is.

Az ASUS Zenbook S 13 OLED két színben érhető el, melyeket egy különleges eljárásnak köszönhetünk. Ez nem igényli környezetszennyező savak, nehézfémek vagy különféle vegyületek használatát, ráadásul az alumínium vázon rendkívül jó mutat a kerámia hatású bevonat, mely bazaltszürke (Basalt Gray) és éjkék (Ponder Blue) színekben pompázik. További érdekesség, hogy a különleges eljárásnak köszönhetően nem készül két teljesen egyforma árnyalattal és textúrával rendelkező fedlap.

ASUS Zenbook S 13 OLED: Ultrahordozható elegancia
Szórakozás bárhol, bármikor

Az ASUS Zenbook S 13 OLED akár a legmodernebb, 13. generációs Intel® Core™ i7-es processzorral is elérhető, így vékony és könnyű kialakítása ellenére kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt. Általános munka, irodai alkalmazások vagy éppen képszerkesztés és könnyedebb játék sem jelent neki akadályt, ráadásul mindezek egy csodás ASUS Lumina OLED kijelzőn tárulnak elénk. A 13,3 hüvelykes, 2,8 K felbontású panel kiterjedt, 16:10-es képarányt használ, így nagyobb munkaterületet biztosít, körülötte pedig észre sem vesszük a vékony kávákat. Az OLED kijelző új szintet kínál a tartalomfogyasztásban köszönhetően a lenyűgöző színeinek, kimagasló fényerejének és nagy dinamikatartományának. Ráadásul a szemeink egészségét is jobban óvjuk vele, hiszen a hagyományos kijelzőkhöz képest jelentősen kevesebb káros kék fényt bocsát ki.

Az egész napos üzemidőt nem csak a méretéhez képest igen nagy akkumulátor biztosítja, hiszen a szinte bárhol használható USB-C töltés a gyorstöltés funkciónak köszönhetően mindössze 49 perc alatt 70%-ig tölti fel a laptopot. Az adatbiztonság rendkívül fontos, a Windows Hello arcfelismerős bejelentkezést támogató webkamerával pedig könnyen, gyorsan és biztonságosan jelentkezhetünk be a rendszerbe.

Az ASUS Zenbook S 13 OLED ultragyors, kényelmes és egyedi társad lehet a mindennapokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top