nlc.hu
Aktuális

Eltűnt egy 14 éves kisfiú, a rendőrség pedig továbbra sem találja

Március óta nincs hír a Székesfehérvárról eltűnt 14 éves fiúról

Március óta keresi a rendőrség az eltűnt 14 éves kisfiút, azonban az eddigi intézkedések nem vezettek eredményre. A rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy megtalálják a fiút.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság körözést folytat Tóth András eltűnése ügyében. A rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy megtalálhassák az eltűnt 14 éves kisfiút. A fiú az adatok alapján 2023. március 31-én a székesfehérvári gondozási helyéről engedély nélkül távozott, és azóta sem lehet tudni semmit a hollétéről – közölte a police.hu.

András 170 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú, barna szemű. Az eltűnésekor pedig szürke nadrágot, sötét kabátot és sötétkék edzőcipőt viselt. 

A 14 éves eltűnt kisfiú, Tóth András

A 14 éves eltűnt kisfiú, Tóth András
Forrás: police.hu

A megtalálásra tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre, így arra kérik a lakosságot, hogy aki felismeri a képen látható Tóth Andrást vagy bármilyen információval rendelkezik a fiú tartózkodási helyéről, jelentkezzen a rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot. A névtelenség megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111-es Telefontanú telefonszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó számon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top