Alekosz szerint őt kereste az őrjöngő férfi, aki beakart törni a Rádió1 stúdiójába

T. D. | 2023. Május 03.
Facebookon fejtette ki a véleményét.

Mint arról mi is beszámoltunk, kedd éjjel egy őrjöngő férfi akart betörni a Rádió1 stúdiójába. A férfi ütötte-vágta a bejárati ajtót, végül pedig rendőrök segítségével sikerült megfékezni, hogy kárt tegyen a stúdióban. 

Alekosz most Facebook-oldalán osztotta meg, valójában őt kereste a betörő. 

Fotó: Facebook

„Alekosz! Alekosz! Üvöltötte az őrjöngő férfi a Rádió1 székházában tegnap este, miközben a zsaruk lefogták és bevitték a gyorskocsiba. Énrám várt. El akart kapni. Ki akarta kérni magának, hogy ő bizony nem droid” – kezdte bejegyzését Alekosz, aki szerint a férfinak egy korábbi véleményével volt problémája, melyben az egyik üzletlánc vásárlóit szólta le. 

A Bors megkeresésére az egykori VV-sztár hozzátette, az, hogy nem történt nagyobb baj, a rádió biztonsági őreinek köszönhető. „Hála a jól képzett vagyonőr kollégáknak, akik a Rádió1 épületében teljesítenek szolgálatot! Az ő felkészültségükön múlott, hogy nem szabadult el a pokol. Ez is azt mutatja, hogy vagyonőrökre mindig, minden körülmények között szükség van. Egy időtálló, örök hivatás ez. Büszke vagyok rá, hogy én is vagyonőr vagyok!”

Exit mobile version