nlc.hu
Aktuális

Azért tartotta fel a sort az ittas sofőr, mert elaludt a kocsiban

Azért állt a sor egy gyorsétteremnél, mert az ittas sofőr elaludt

A rendőrségre bejelentés érkezett azzal kapcsolatban, hogy egy férfi feltartotta a kiszolgálást, mert ittas állapotban elaludt a kocsiban. A rendőrség előállította és büntetőeljárást is kezdeményezett a férfi ellen.

A veszprémi rendőrök előállítottak és büntetőeljárást kezdeményeztek egy 38 éves férfi ellen, aki feltartotta az autós kiszolgálást egy gyorsétteremnél, mert ittas állapotban elaludt a sorban – írja a police.hu

Alkoholszondás vizsgálat

Alkoholszondás vizsgálat
(Fotó: Getty Images)

Május 1-jén érkezett a rendőrségre a bejelentés arról, hogy az egyik gyorsétterem autós kiszolgáló sorában egy kocsi elállja az utat. A járőrök a helyszínre érkezéskor egy járó motorú autóban, alvó állapotban találtak rá a férfira. Miután felébresztették, el is kezdték az intézkedést és alkoholszondás vizsgálatot végeztek, ami pozitív eredménnyel zárult. A férfit további mintavégzés miatt előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás is indult ellene, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top