nlc.hu
Aktuális

Robbanás történt egy soproni társasházban

Robbanás történt egy soproni társasházban, egy ember súlyosan megsérült – fotók

Egyelőre vizsgálják, mi okozhatta a robbanást.

Robbanás történt Sopronban, a Kossuth Lajos utca egyik háromszintes társasházában hétfő éjszaka, ezt követően tűz is keletkezett, amely mintegy fél négyzetméterre terjedt ki. A Sopron Média Facebook-posztja szerint, hogy több parkoló autó is megrongálódott a robbanás következtében, az épület közelében jó pár lakóház ablaka is betört.

Tűzoltóautók a Rendészeti Integrált Központ Sopronban

Tűzoltóautók a Rendészeti Integrált Központ Sopronban 2022. március 28-án (Fotó: MTI/Filep István)

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint a történtek után tizennyolc lakó elhagyta az ingatlant, egy embert a tűzoltók kísértek le, egyet pedig még a tűzoltók kiérkezése előtt a járókelők hoztak ki. Sopron polgármestere a robbanás után bejelentette, hogy a ház lakóit az éjszakára az önkormányzat a saját költségén szállásolja el a Lővér Hotelben.

❗Robbanás történt a Kossuth Lajos utcában❗ Frissítés: dr. Farkas Ciprián is a helyszínre érkezett. Sopron...

Posted by SopronMédia on Monday, 8 May 2023

Németh Ramóna, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt nyilatkozta, egyelőre vizsgálják, hogy mi okozhatta a robbanást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top