Aktuális

Az egyetlen étrend-kiegészítő, amire feltétlenül szüksége van

A mai világban a technológia folyamatosan fejlődik és javul. Ugyanez vonatkozik a kollagéntermelésre is. A Lux-Factor Procollagénje a legmodernebb elveket alkalmazza, amelyek biztosítják magas minőségét és hatékonyságát, ami azt jelenti, hogy a szervezet könnyebben felszívja és hasznosítja. Ennek következménye, hogy az eredmények sokkal gyorsabbak és hatékonyabbak.

Kiváló minőségű természetes összetevők

A Procollagen kizárólag természetes, legmagasabb minőségű összetevőket tartalmaz. A 13 összetevő tökéletes kombinációja lehetővé teszi, hogy a kollagén hatékonyan és biztonságosan működjön, anélkül, hogy káros legyen az egészségére. Az étrend-kiegészítő gyártása szigorú, ellenőrzött körülmények között történik, hogy biztosítva legyen a minősége és hatékonysága. Minden összetevő a legjobb minőségű forrásból származik, és alaposan ellenőrizték.

Az egyetlen étrend-kiegészítő, amire feltétlenül szüksége vanGyógyszerészek és szakértők által ajánlott

Ha az igényeinek leginkább megfelelő kollagént szeretné kiválasztani, nem tévedhet, ha ezt a terméket választja, mivel a legjobb minőségű természetes összetevőket tartalmazza, amelyek gyors eredményeket és változásokat hoznak az Ön közérzetében és megjelenésében. Már nem lesz szüksége más étrend-kiegészítőre, mivel a Procollagen tartalmazza mindazokat az összetevőket, amelyek szervezete optimális működéséhez feltétlenül szükségesek. Sok gyógyszerész és más szakértő is ajánlja.

Kuponkóddal akár 15 %-kal olcsóbban

Ha beírja a www.luxfactor.com oldalon vagy megemlíti a 06 1 999 5353-as telefonszámon a PRL15 kódot, kap a teljes vásárlására még további 15% kedvezményt. A Lux-Factor márkánál az ilyenfajta kedvezmények ritkák, ezért használja ki ezt a lehetőséget a kedvezőbb vásárlásra. Figyelem! A kuponkód már csak hétfőig, május 29-ig érvényes.

Akár 13 összetevő egy kapszulában

Az étrend-kiegészítők, amelyek különböző összetevőket tartalmaznak, az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendenek az egészségükön és megjelenésükön javítani vágyók körében. Az egyik ilyen kiegészítő a Procollagen, amely MSM-et/szépségásványt, hialuronsavat, halkollagént, természetes dermo fillert /NDF-et, C-, A-, E- és B7-vitamint/biotint, szelént, cinket, Q10 koenzimet, polidatint és ceramidokat tartalmaz.

Mi az MSM?

Az MSM a metil-szulfonil-metán rövidítése, nálunk jobban ismert a szépség ásványaként, mivel a testben nagyon fontos szerepet játszik a kollagén, keratin, elasztin és más fehérje termelésében, amelyek kulcsfontosságúak a bőr, körmök és haj egészsége szempontjából. Az MSM segíti csökkenteni a gyulladásokat, növeli a kollagéntermelést és javítja az ízületek egészségét.

Az egyetlen étrend-kiegészítő, amire feltétlenül szüksége vanHialuronsav

A hialuronsav olyan természetes anyag, amely a szervezetünkben található és fontos a bőr hidratálására. Az öregedés és más tényezők miatt, mint például a napfény, a stressz és a környezetszennyezés, a szervezet hialuronsavtermelése csökken. Ez száraz és élettelen bőrhöz, valamint ráncok megjelenéséhez vezethet. A hialuronsav táplálékkiegészítőkhöz való hozzáadása segíthet megőrizni a bőr nedvességtartalmát és csökkenteni az öregedés jeleit.

Halkollagén

A kollagén a szervezet fő fehérjéje, a teljes testtömeg 30%-át teszi ki. A halak rendkívül sok fontos aminosavat tartalmaznak, amelyek fontosak a kollagén képződésében. A halkollagén hozzáadása az étrend-kiegészítőkhöz segíthet csökkenteni az öregedési jeleket, javíthatja a haj és körmök megjelenését, valamint megerősítheti a csontokat.

Az egyetlen étrend-kiegészítő, amire feltétlenül szüksége vanTermészetes dermo filler NDF

A természetes dermo filler NDF egy olyan összetevő, amely nagy molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz, és segít a bőr szerkezetének javításában és a kollagén helyreállításában. Az NDF így segít, hogy a bőre már néhány hét használat után ragyogóbb és fiatalosabb lesz.

Az egyetlen étrend-kiegészítő, amire feltétlenül szüksége vanVálasszon minőségi étrend-kiegészítőt kollagénnel és gondoskodjon a bőre, valamint szervezete egészségéről

Gondoskodjon bőréről és egész testéről a Procollagen minőségi étrend-kiegészítővel, amely rendkívül sok természetes összetevőt tartalmaz. Ön csak a legjobbat érdemli, ezért fontos, hogy szervezete számára is a legjobb minőségű étrend-kiegészítőt válassza.

Procollagen rendelését leadhatja a wwww.luxfactor.com oldalon vagy a 06 1 999 5353-as telefonszámon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top