nlc.hu
Aktuális

Kényszerleszállást hajtottak végre egy verekedő utas miatt

Egy verekedő utas miatt kellett kényszerleszállást végrehajtani Budapesten

Budapesten kellett kényszerleszállást végrehajtania egy Párizsba tartó repülőnek, mert az utasok összetűzésbe keveredtek.

Nem olyan régen még skorpió csípett meg egy utast az egyik repülőn, most pedig egy verekedő utas miatt kellett kényszerleszállást végeznie egy repülőnek Budapesten, ugyanis a török Pegasus Airlines Isztambulból Párizsba tartó járatán összetűzés alakult ki az utasok között – írja az Airportal.hu.

A gép pilótái Balatonfenyves térségben döntöttek úgy, hogy megszakítják az utazást, ezt követően Győr felé haladtak és utána fordultak Budapest irányába.

Egy éppen parkoló repülőgép

Egy éppen parkoló repülőgép (Fotó: Getty Images)

A repülőgép 12 óra 1 perckor szállt le a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, majd a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság eltávolította az utast a gép fedélzetéről és kihallgatta. A sérültek nem kértek orvosi ellátást. 

A repülőtér szerint a történtek nem akadályozták a légiközlekedést, az érintett repülőgép pedig a rendőri intézkedés után, folytatta útját Párizs felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top