nlc.hu
Aktuális

Száguldó autók mellé dobták ki a kölyökkutyákat

Száguldó autók mellé dobtak ki három kölyökkutyát Miskolc közelében

Száguldó autók mellé dobtak ki három kölyökkutyát, akiket egy kamionsofőr mentett meg. Jelenleg egy elkülönített kennelben tartják őket és pár hét múlva már örökbe is lehet fogadni a kutyusokat.

Egy dobozban, az út mellé dobtak ki három kölyökkutyát Miskolctól 40 kilométerre, akikre egy kamionsofőr talált rá – derült ki a Tények riportjából. A sofőr hazavitte a kutyákat, nem sokkal később pedig felhívott egy menhelyet, hogy biztonságba kerüljenek a kölykök. 

A szakértők szerint mindennapos, hogy ilyen módon szabadulnak meg az állatoktól, pedig az ivartalanítással elkerülhető lenne, hogy még több kutya kerüljön utcára. 

Az út szélén hagyott kiskutyákat jelenleg elkülönített kennelben tartják

Az út szélén hagyott kiskutyákat jelenleg elkülönített kennelben tartják (Fotó: TV2/Tények)

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány dolgozóitól a kutyusok a London, Chicago és Manhattan neveket kapták. A kölyköket jelenleg egy elkülönített kennelben tartják. A menhelyen igyekeznek helyet szorítani az állatoknak, azonban a mindennapos esetek miatt nagy szerencse, hogy be tudták fogadni az állatokat, hiszen szinte mindig tele van

A kiskutyákat néhány hét múlva már örökbe lehet fogadni, így olyan gazdik jelentkezését várják, akik megfelelően el tudják látni a kölyköket, akik vélhetően közepes, illetve nagy termetűek lesznek majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top