nlc.hu
Aktuális
Budapesti Óriáskerék

Randi vagy csajos nap? Ennél tökéletesebb hétvégi programot nem fogsz találni!

Május utolsó hétvégéjén csütörtöktől szombatig olyan élményben lesz részed, amit sosem fogsz elfelejteni.

Nem tudjuk, te, hogy vagy vele, de mi konkrétan 10 éve szemezünk a Budapest Óriáskerékkel. De valahogy sosem jutottunk el odáig, hogy ténylegesen felüljünk rá. Felsoroltunk egy rakás kifogást, amiért „inkább mégse próbáljuk ki”: mert túl turistás, túl drága, vagy túl sötét van este már ahhoz, hogy jó képeket csináljunk odafentről. Valljuk be, ez a kibúvógyártás tiszta hülyeség. Hiszen, ha Londonban jársz, nem hagyhatod ki a London Eye-t, és nyilván ugyanez igaz a magyar óriáskerékkel is. Ha te is hasonlóan gondolkodtál eddig az ügyben, akkor most figyelj, mert van egy szuper programajánlónk május utolsó hétvégéjére.

Egészen pontosan május 25. és 27. között esténként lesz egy izgalmas esemény Budapest Óriáskerekén a Samsungnak köszönhetően, amiben szó szerint szinte mindenkire gondoltak. Unod már a kávézós, vacsi-mozi randikat és valami különlegest keresel? Irány az Erzsébet tér! Baráti társasággal mozdulnál ki? Budapest Óriáskerekénél a helyetek. A csajos napot koronáznátok meg egy olyan programmal, amit Elle Woods is megirigyelne? Kattints a Samsung Esti Fények kampány oldalára, és foglalj gyorsan időpontot. Merthogy az van, hogy Budapest óriáskereke átalakul erre a csütörtöktől szombatig tartó időszakra, és néhány kabinja különböző izgalmas tematikát fog képviselni.

Így például lesz egy Love kabinra keresztelt fülke, ami az egyik legromantikusabb dolog, amivel lezárhatsz vagy elindíthatsz egy estét a szerelmeddel. Attól függ, milyen időpontban regisztráltatok, ugyanis a program csütörtökön este 9-től 11-ig tart, pénteken és szombaton pedig fél 9-től éjfélig. A kabinból randihelyszínt varázsolnak, ti pedig nemcsak a város látképében gyönyörködhettek, hanem egymásban is, amíg körbe nem ér az óriáskerék.
budapest óriáskerék

Amennyiben inkább a barátaiddal vagy a barátnőiddel töltenéd az estét, akkor a Gaming és a Glam kabinokat ajánljuk. Előbbiben egy játékos teret rendeztek be a szervezők, ahol úgy érezhetitek magatokat, mint egy gamer szobában. Előre szólunk, hogy ez most az az alkalom, amikor a keménymag verődik össze: túl sokan ugyanis nem szállhattok be egy fülkébe. Sőt, hogy pontosak legyünk, eláruljuk, hogy maximum két fő lehet egy kabinban. Úgyhogy érdemes párokba verődni ahhoz, hogy mindenkinek legyen lehetősége az éjszakai város felett lebegni.

A Glam kabinban pedig olyan élményben lesz részed, amiben remekül fogtok szórakozni. Az elképzelés ugyanis az, hogy a Budapest Óriáskereke menetideje alatt (ami kábé 8-10 perc) expressz sminket kapsz egy profitól. A körök alatt is könnyedén megörökítheted a legjobb pillanatokat, amikor pedig mindenki körbeért, készülhetnek is a szelfik, és az egészről mehet is a poszt az Instára! Ha pedig amúgy is lételemed a posztolás – netán (nem annyira) titokban influenszeri babérokra törnél –, akkor a Kontentgyár kabint se hagyd ki! Itt felvehetsz egy mini podcast-epizódot, vagy akár megcsinálhatod a legújabb TikTok-trendet. Ja, és ha már TikTok: a K-pop fanoknak nem kell majd keresgélniük az appban, melyik aktuálisan népszerű dalt használják a videójukhoz. A BTS-nek, Blackpinknek, Stray Kidsnek és társainak szentelt K-pop kabinban egész este a kedvenc koreai számaid pörögnek majd veled. Ha itt lősz videót, biztosak vagyunk benne, hogy özönleni fognak a lájkok.

És nem, nemcsak azért, mert Budapest nagyon szép este, és a Budapest Óriáskereke elég menő helyszín. Hanem mert a Samsung biztosítja a csúcstechnikát ahhoz, hogy tisztább videókat és képeket ossz meg, mint amilyen Monica Geller lakása. A fülkében ugyanis veletek együtt ott lesz a Samsung egyik kollégája is, az új Samsung Galaxy S23 Ultra készülékkel felszerelkezve. És ő segít majd abban, hogy csodaszép, éles anyagokkal a kezetekben távozzatok: az óriáskerekezés után megkapjátok tőle a fotókat.

Ezúttal szerencsére az sem lesz probléma, hogy túl késő van már a jó minőségű felvételek készítésére, mivel a Samsung Galaxy S23 Ultra mobiltelefon Nightography, vagyis éjszakai felvételek funkciója, kifejezetten akkor van ereje teljében, ha gyenge megvilágításban kell bizonyítania: nemcsak fényképezni, videózni is remekül tud. Az eredmény pedig olyan lesz, mintha maga Roger Deakins állt volna a profi kamerája mögött.

Jól hangzik, igaz? Ha te is szereznél magadnak egy különleges estét, akkor regisztrálj az eseményre! Az online jelentkezett érdeklődőket a Samsung egy hostess várja majd a Budapest Óriáskerekénél, aki akkor is segít, ha véletlenül elfelejtettél a neten feliratkozni. Ebben az esetben a helyszínen is jelentkezhetsz – de a FOMO elkerülése érdekében mind tudjuk, hogy jobban teszed, ha most kattintasz IDE a regisztrációért.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top