nlc.hu
Aktuális

Sétahajózás közben vetette bele magát a Dunába

Nagy erőkkel keresi a rendőrség a férfit, aki sétahajózás közben ugrott a Dunába

Hétfő este egy sétahajózás alkalmával a Dunába ugrott egy férfi. A rendőrség nagy erőkkel keresi, de egyelőre még nincs hír a kutatás fejleményeiről.

Hétfő este egy hajóról a Dunába ugrott és eltűnt egy amerikai állampolgár – írta meg az Index

Kikötő a Dunán 2022. június 14-én Budapesten.

kikötő a Dunán 2022. június 14-én Budapesten. (Fotó: Matt Blyth/Getty Images)

A 28 éves férfi eltűnéséről az egyik hozzátartozója számolt be a lapnak. Az eset egy sétahajózás alkalmával történt, amin egy nagyobb társasággal vettek részt. A vacsora közben ketten maradtak, ekkor a férfi fogta magát és szó nélkül a hajó ablakához sétált és a Dunába ugrott. 

A hozzátartozója elmondása alapján még mindig nem találták meg a férfit. A rendőrség már elindította a keresést, azonban a rokonok még mindig nem kaptak hírt a kutatás fejleményeiről. Az eltűnt férfi neve Hardit Singh, körülbelül 190 cm magas, illetve egy tetoválása is van a lábán.

Az eltűnés miatt már a VII. kerületi rendőrkapitányság kiadta a körözést, illetve a rokona már az Egyesült Államok budapesti nagykövetségével is felvette a kapcsolatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top