nlc.hu
Aktuális

Joe Biden a kadétoknak osztotta ki a diplomákat, amikor elesett

Joe Biden elesett az amerikai légierő diplomaosztójának színpadán

Joe Biden a légierő akadémiáján végzett kadétoknak adta át a diplomákat, amikor elesett a színpadon. Tavaly hasonló eset történt, akkor a biciklivel esett el.

Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke csütörtökön az amerikai légierő akadémiájának adta át a kadétoknak a diplomákat, azonban nem sokkal később elesett a színpadon – írta meg a Telex

Joe Biden elnök köszönt a Légierő Akadémia kadétjének a diploma megszerzésekor 2023. június 1-jén a Colorado Springsben, Colorado államban található amerikai légiakadémia Falcon Stadionjában. Az eseményen a légierő 921 kadét végzett, és Biden elnök beszédet mondott.

Joe Biden elnök köszönt a Légierő Akadémia kadétjének a diploma megszerzésekor 2023. június 1-jén a Colorado Springsben, Colorado államban található amerikai légi akadémia Falcon Stadionjában. Az eseményen 921 kadét vett részt, és Biden elnök beszédet mondott (Fotó: Marc Piscotty/Getty Images)

Lassan egy éve, tavaly júniusban hasonló eset történt, azonban akkor a biciklijével esett el, amikor éppen az újságíróknak integetett. 

Biden tavaly novemberben lett 80 éves, így ő a valaha volt legidősebb amerikai elnök. Április végén jelentette be, hogy újraindul a választásokon, legfőbb riválisa pedig a Donald Trump lesz, aki most júniusban tölti majd a 77-et. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top