nlc.hu
Aktuális

Kiesett egy beteg egy nagyszebeni kórház ablakán

Kiesett egy beteg egy nagyszebeni kórház ablakán, vizsgálat indult

A rendőrök csak a sajtóból értesültek az esetről.
Férfit ápolnak az intenzív osztályon

Belső vizsgálat indult szombaton a Szeben Megyei Klinikai Sürgősségi Kórházban, miután csütörtökön ismeretlen okok miatt egy beteg kizuhant az idegsebészeti osztály harmadik emeleti ablakából – írta meg a Maszol.

A portál szerint a pácienst azonnal megműtötték, jelenleg az intenzív osztályon intubálva fekszik. Az idegsebészeti osztály főorvosa értesítette a balesetről a beteg hozzátartozóit.

„A kórház vizsgálatot indít a sajnálatos eset körülményeinek feltárására” – olvasható a kórházi közleményben. 

Az intézmény közlése szerint a beteget kedden koponyatöréssel vitték be a kórházba, majd sürgősségi ellátásban részesült, és később az idegsebészeti osztályon kezelték. A beteg az beutaláskor eszméleténél volt, nem állt alkohol befolyása alatt. Az egész idő alatt, amíg a kórteremben tartózkodott, nyugodtan viselkedett, és folyamatosan kommunikált a kórház személyzetével.

A csütörtöki újabb CT-vizsgálat szerint a beteg állapota javult. Az aznapi orvosi viziten a beteg továbbra is közlékeny és együttműködő volt, és nem mutatott olyan tüneteket, amelyek különleges óvintézkedéseket igényeltek volna – állította a kórház.

A Szeben megyei rendőrség szombat délben bejelentette, hogy vizsgálatot indítanak az eset kapcsán. Közleményükben kiemelték, hogy nem a kórház vezetőségétől, hanem a sajtóból értesültek a balesetről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top