nlc.hu
Aktuális

Meg akarta verni felesége fogorvosát

Elégedetlen volt a kezeléssel, meg akarta verni felesége fogorvosát

Tettlegesség követett egy fogorvosi kezelést egy borsodi településen, a feldühödött férj akarta megverni felesége fogorvosát.

A Miskolci Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat egy férfi ellen, mert felesége fogorvosi ellátása után annyira feldühödött, hogy meg akarta verni az orvost.

A vádirat szerint a férfi várandós felesége egy borsodi településen ment fogorvoshoz tavaly júniusban. Érzéstelenítő beadását követően a fogorvos foghúzásba kezdett, azonban a rossz állapotú fogat csak több darabban tudta eltávolítani, amely a nő számára nagyobb traumával járt.

Nő egy fogorvosnál kezelés közben

Egy nő a fogorvosnál kezelés közben (Fotó: Pexels)

A fogorvos a beteget kiültette a váróba, a nő innen telefonált férjének, jöjjön érte, mert rosszul érzi magát. Sírva és bedagadt arccal szállt be az autójukba. Ezt látva

férje erősen felindult állapotba került, bement a rendelőbe, és azt kiabálta, hogy megveri a fogorvost.

Amikor az orvos kijött a váróba, a férj tovább fenyegetőzött, és bántalmazni akarta a közfeladatot ellátó személynek minősülő fogorvost. Két másik férfi beteg tartotta vissza, azonban így is meg tudta lökni a doktort, aki hátralépett, de nem esett el. A két férfi kivitte a váróból a dühöngő férjet, aki eközben még ököllel betörte a mosdóajtót.

Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben pénzbüntetést indítványozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top