nlc.hu
Aktuális

Mindenkit meglepett Joe Biden beszédének vége

„Isten óvja a királynőt” – mindenkit meglepett Joe Biden beszédének zárása

Joe Biden a fegyvertartás szigorításáról tartott beszédet, azonban láthatóan összezavarta a hallgatóságát, miután azzal mondattal zárta le a beszédét, hogy: „Isten óvja a királynőt”.

Joe Biden a Connecticutban megrendezett Nemzeti Biztonságosabb Közösségek Csúcstalálkozón a fegyvertartás szigorításáról tartott beszédet, azonban a hallgatóságot láthatóan összezavarta, amikor a következő mondattal zárta a gondolatmenetét: 

Isten óvja a királynőt

– mondta.

Az Egyesült Királyság himnuszának címét a brit uralkodóval kapcsolatban szokás használni, azonban II. Erzsébet királynő már fél éve halott – írta meg a 444

oe Biden elnök beszédet mond a Nemzeti Biztonságosabb Közösségek Csúcstalálkozón a Hartfordi Egyetemen 2023. június 16-án West Hartfordban, Connecticut államban. Biden az Egyesült Államokban folytatódó fegyveres erőszak járványáról beszélt.

Joe Biden elnök beszédet mond a Nemzeti Biztonságosabb Közösségek Csúcstalálkozón a Hartfordi Egyetemen 2023. június 16-án West Hartfordban, Connecticut államban. Biden az Egyesült Államokban folytatódó fegyveres erőszak járványáról beszélt (Fotó: John Moore/Getty Images)

A videó vírusként terjedt el az interneten, de egyelőre senki sem tudja, hogy az elnök vajon kire gondolhatott. Olivia Dalton, a Fehér Ház sajtófőnök-helyettese később úgy nyilatkozott, hogy az elnök a tömeg egy tagjához szólt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top