nlc.hu
Aktuális

Visszaélt hatalmi helyzetével egy kabai testnevelő tanár

Tagadja a testnevelő tanár, hogy elcsábította volna a most 16 éves diákját

Előkészítő ülést tartottak annak a tanárnak az ügyében, aki a vád szerint visszaélt a hatalmi helyzetével és szexuális tevékenységet folytatott a most 16 éves diákjával. A férfi tagadja a vádat.

Tagadja, hogy elcsábította volna a nyolcadikos diákját egy kabai testnevelő tanár. A Tények információi szerint a tanár randira hívta a diákját, akit a közös sétáik alatt puszilgatott és simogatott. Az ügyészség úgy gondolja, hogy a pedofil hajlamú férfi visszaélt a hatalmával és elcsábította a tinit. 

Üres padok és székek egy iskolai osztályteremben

Üres padok és székek egy iskolai osztályteremben (Fotó: Pexels)

A lány szülei rögtön bejelentést tettek, amint tudomást szereztek a viszonyról. A bejelentés után a tanárt azonnal elbocsátották az iskolából, továbbá a rendőrség is nyomozni kezdett az ügyben. Az eset miatt előkészítő ülést tartottak, azonban a férfi tagadja, hogy molesztálta volna a most a 16 éves lányt.

A vád szerint a férfi, mint a sértett iskolájában tanító tanár, hatalmi helyzetével visszaélve szexuális cselekményt végzett a kiskorú sértettel

– mondta el a Tényeknek Dobó Dénes, a Debreceni Törvényszék szóvivője. 

A bíróság tárgyalásra utalta az ügyet. Amennyiben bebizonyosodik a férfi bűnössége, akár többéves börtönbüntetést is kaphat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top